12. The Midnight game

1.6K 47 10
                                    

"Midnight game" oli alunperin vanha pakanallinen rituaali, jota käytettiin pääasiassa sellaisten rankaisemiseen, jotka olivat rikkoneet pakanallisen uskonnon lakeja.
Vaikka rituaalin tarkoitus oli pääasiassa vain pelästyttää kohdehenkilö, saattoi olla hyvinkin mahdollista, että se koitui joidenkin onnettomien kohtaloksi.
Vielä suurempi mahdollisuus oli, että rituaali aiheutti pysyviä mielenterveydellisiä haittoja. Sen takia on erittäin suositeltavaa, ettet suorittaisi tätä rituaalia, joka nykyisin tunnetaan pelinä nimeltä "The Midnight game".

Alkuvalmistelut:
Täytyy olla täsmälleen keskiyö.
Tarvitset:
-kynttilän ja paperia
-kynän
-tulitikkuja ja sytyttimen
-suolaa
-puisen oven
-tipan vertasi

1. Kirjoita koko nimesi paperinpalalle, laita tippa vertasi siihen ja anna kuivua.
2. Sammuta kaikki valot. Mene puisen oven luo ja kiinnitä paperi oven eteen. Ota kynttilä esille ja sytytä se. Aseta kynttilä paperin päälle.
3. Koputa oveen 22x ja muistathan, että kellon pitää olla tasan 00.00 viimeisen koputukseen aikana. Tämän jälkeen avaa ovi, puhalla kynttilä ja sulje ovi. Olet päästänyt Midnight manin taloosi.
4. Sytytä kynttiläsi välittömästi uudelleen. NYT PELI ON ALKANUT! Sinun täytyy kävellä ympäriinsä ainoana valonasi kynttilä ja vältellä Midnight mania kaikin keinoin, kunnes kello näyttää 03.33. Jos kynttiläsi sammuu, se tarkoittaa, että Midnight man on lähelläsi. Sinun täytyy sytyttää kynttilä 10 sekunnin sisällä, jos et onnistu tässä, tee ympärillesi suolarinki. Jos et onnistu siinäkään, Midnight man luo hallusinaation pahimmasta pelostasi ja repii sisäelimesi ulos yksi kerrallaan. Mutta jos onnistut välttämään suolaringin tekemistä tai et kuole, voitat pelin.

[Kirjoittajan kommentti:] Taas tämmönen vähän erilainen. Itse en kyllä testaisi... Mutta toivottavasti joku piti, samalta sivulta tämä mistä edellinenkin. Linkki alla. Nähään pian!

https://instagram.com/p/BNHqGEJjO7i/

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now