11. The closet game

1.6K 48 13
                                    

Tarvitset tulitikkuaskin ja makuuhuoneen jossa on vaatehuone. Voit pelata yksin tai jonkun kanssa. Odota iltaan asti, sillä peli ei tule toimimaan päivänvalossa.
1. Ota tulitikkuaski ja mene makuuhuoneeseesi.
2. Sammuta kaikki valot; huoneen täytyy olla täysin pimeä. Jos makuuhuoneessasi sijaitsevassa vaatehuoneessa on valot, varmista että ne ovat kiinni.
3. Astu vaatehuoneeseen ja sulje ovi perässäsi.
4. Seiso pimeydessä kahden minuutin ajan niin, että kasvosi ovat vaatehuoneen oveen päin.
5. Ota yksi tulitikku sytyttämättä sitä ja pitele sitä edessäsi sanoen "Show me the light or leave me on the darkness."
6. Kuuntele tarkasti. Jos kuulet hiljaista kuiskailua, sytytä kädessäsi oleva tulitikku välittömästi. Jos et kuule mitään ja tulitikku ei syty itsestään, älä käänny ympäri missään nimessä. Ja jos et sytytä tulitikkuaski tarpeeksi nopeasti, kuultuasi kuiskauksia, jokin tarttuu sinusta kiinni ja vetää sinut ikuiseen pimeyteen.
7. Pidä tulitikku sytytettynä, älä puhalla sitä sammuksiin. Paitsi jos se sammuu itsestään, sytytä välittömästi uusi.
8. Pitele palavaa tulitikkua edessäsi, avaa vaatekaapin ovi hitaasti ja astu ulos. ÄLÄ käänny ympäri. Sulje vaatekaapin ovi perässäsi. Älä katso vaatekaapin sisälle. Tästä lähtien sinun pitää varmistaa, että sytytät valot vaatekaappiisi aina kun katsot sinne. Jos jätät vaatekaapin oven auki yöksi niin, että siellä ei ole valoja päällä, tulet näkemään  demonin punaiset silmät katsomassa sinua vaatekaapin sisältä.

[Kirjoittajan kommentti:] En tiiä ihan et uskonko tähän, tai et mitä järkee täs on mut toivottavasti pidit. Laitan tulevaisuudessa vielä varmaa tän tyylisii myös, mut kauhutarinoita on enemmän tulossa. Löysin tän instagramista @salaliittoteorioita ja voin laittaa linkin alle.

https://instagram.com/p/BN05kaLjGBC/

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now