30. Posliininukke

1.2K 30 4
                                    

Olen aiemmin kuullut kaikenmaailman satuja ja kauhutarinoita nukeista, jotka tappavat yöllä omistajansa tai tekevät muita kamaluuksia, mutta en uskonut niihin, ennen tätä.
Minulla oli 60€ käytössäni, joten menin kirpputorille. Alunperin oli tarkoitus ostaa jotain hyödyllistä, mutta kun näin tämän kauniin posliininuken, tunsin että minun oli pakko ostaa se. Omistan jo paljon nukkeja, ja keräilen niitä, joten päätin ostaa sen koska se oli muutenkin halpa. En mennyt suoraan kotiin, vaan mummoni luo koska olin siellä yökylässä. Oli ihan normi ilta, kuten yleensäkin. Avasin nuken paketistaan, ja ihailin sitä pitkään.

Menin illalla normaalisti nukkumaan. Sammutin punaisen yölamppuni, ja suljin silmäni.
Kuulin jonkin äänen, aivan kuin pahvilaatikko jossa nukke oli tullut, olisi liikahtanut. Annoin asian olla, sillä vaikka se olisikin ollut jotain paranormaalia, ei se mitään minulle ihmeellistä ole.

Heräsin, otin kännykän viereltäni ja niin kuin joka aamu, aloin selaamaan sosiaaliset mediat läpi.
Kun olin virkistynyt, nousin sängylle istumaan ja katsoin lattialleni. Nukke jonka ostin, oli maassa selällään, pois laatikosta jossa oli viime iltana ollut. Katsoin kauhuissani sitä, ja juuri ja juuri pystyin olemaan huutamatta. Juoksin huoneen poikki, menin portaat nopeasti alas ja näin kuinka mummoni oli pöydän ääressä, lukemassa sanomalehteä ja juomassa aamukahvia. Ryntäsin hänen luokseen ja kysyin, oliko hän käynyt huoneessani yläkerrassa. Mummoni vastasi kieltävästi, ja menin takaisin yläkertaan, sillä tuskin mummo uskoisi minua tällaisessa asiassa.

Nukke oli yhä lattialla. Laitoin sen takaisin laatikkoon. Mietin mahdollisuuksia tapahtuneesta. Tuskin isoisäni olisi käynyt huoneessani siirtämässä nukkeani.

Samaisena päivänä lähdin kotiin. Kannoin nuken varovasti pahvilaatikossaan. Kotona siirsin yhdeltä pöydältä huoneessani ylimääräiset tavarat pois, ja asetin nuken siihen.

Alkuviikko meni ihan normaalisti, kunnes tajusin jotain. Minulla oli herätys joka päivä 8.00 ja siltikin heräsin aina ennen sitä. Joka aamu kun niin tapahtui, katseeni meni suoraan nukkeen. Katsoin herätessäni tarkkaa kellonaikaa puhelimestani. Laitoin ne muistiin pöydälläni olevalle paperille, sillä aina kun minulle tapahtuu jotain mikä epäilyttää, kirjoitan kaiken mahdollisen ylös.

Tässä hieman muistiinpanoja kyseiseltä viikolta:
"Maanantaina herätys 8.00
heräsin 7.07 itsestään.

Tiistaina oikea herätys 8.00
heräsin 7.17.

Keskiviikkona oikea herätys sama kuin edellisinä päivinä, heräsin 7.26.

Torstaina heräsin 7.41.

Perjantaina 7.58 eli ihan juuri ennen herätystä."

Tämä vain jatkui ja jatkui, kunnes en enää jaksanut pitää kirjaa heräämisistäni.

Päivät, ja jopa viikot kuluivat. Herääminen ennen herätystä jatkuu nykyäänkin, ei kyllä tosiaan niin säännöllisenä kuin ensimmäisellä viikolla. Olen jo niin tottunut tähän, ettei minua pelota. Ehkä nukke vain haluaa varmistaa heräämiseni?

[Kirjoittajan kommentti:] Moi! Kirjotin tän kauhutarinan ihan omin käsin, ja osa tästä onkin totta. Ostin siis tämän kyseisen nuken kirpputorilta jonkun aikaa sitten, ja sen takia lähes joka aamu herään ennen 8.00, jos olen samassa tilassa kuin nukke. Muokkasin tätä kyllä vähän, että siitä ei tulisi niin tylsä, mutta pääasia että piditte. Mä toivon just sulle aivan ihanaa päivää, muista et sä oot tosi upee ihminen. <3

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now