32. Junamatka

1K 27 11
                                    

Olen kulkenut paljon junalla ja ihan syystäkin matkojen aikana on tapahtunut kummallisia juttuja. Juuri näitä, kuten kun hirvi jäi alle ja kerran junani oli montakin tuntia myöhässä.
Yhtä junamatkaa en tule unohtamaan. Tapahtui jotain niin outoa.

Olin yöjunassa ja heräsin siihen, kun piti mennä käymään vessassa. Menin vessan eteen ja huomasin sen olevan kiinni. Katsoin oveen ja näin siinä lapun, jossa luki "suljettu". Kävelin vaunun toiseen päähän ja siellä oli sama. Yritin mennä muihin vaunuihin, mutta molempien vaunujen päässä olevissa ovissa oli samanlainen lappu, mikä vessan ovissakin.
Minua hämmensi myös se, kun en nähnyt ketään muuta kyseisessä vaunussa, paitsi erään tytön. Häntä en sen koommin katsonut, mutta muistan, että tytöllä oli mustat ja pitkät hiukset, sekä tumma mekko. Kuitenkin, hetken päästä kuului kauhea tömähdys ja juna pysähtyi. Menin nopeasti omalle paikalleni istumaan. Pian tuli kuulutus.

"Juna on väliaikaisesti pysäytetty. Jokin jäi alle, joten joudumme hetken odottamaan, kun tutkimme asiaa."

Kului ehkä puolituntia, kunnes juna jatkoi matkaansa. Kuulutuksia ei tullut ja yö jatkui normaalisti, kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Seuraavana päivänä istuin kotona syömässä. Selailin puhelintani samaan aikaan ja katsoin uutisia.

Erään uutisen otsikko oli "Tuntematon tyttö jäi junan alle Tampereella" ja klikkasin siitä.

"Tiistaina 30.1 2018 Tampereen lähistöllä tapahtui yhden henkilön kuolemaan johtanut raideliikenneonnettomuus.
Rovaniemeltä Helsinkiin matkalla ollut pikajuna P252 törmäsi raiteilla olleeseen henkilöön. Onnettomuus tapahtui viiden aikaan aamuyöstä.
Junan alle jäänyt kuoli saamiinsa vammoihin.
Uhrin henkilöllisyyttä ei tiedetä, mutta poliisi jatkaa tutkimista. Tuntomerkit viittaavat, että hän oli tyttö, joka omisti mustat ja pitkät hiukset, päällään tumma mekko. Mekon etutaskusta löytyi kyseisen junan matkalippu. Poliisi yrittää tutkia, kuinka tämä oli mahdollista ja pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä suoraan poliisiin."

Hengitykseni nopeutui ja olin ihan paniikissa. Tuntomerkeistä tunnistin, että se sama tyttö junassa oli varmasti kyseessä.
Rauhoituin ja päätin kertoa asiasta poliisille. Painelin kännykkääni numeron 112 ja kerroin kaiken mitä tiesin. Poliisi kiitti minua ja lopetin puhelun.

Tapahtumasta on jo kuukausia, enkä vieläkään tiedä kuka uhri oli. Kukaan ei tiedä.

[Kirjoittajan kommentti:] Moi! Tällä kertaa vähän lyhyempi tarina, jonka keksin ihan vaan omasta päästä. En oikein nyt lähiaikoina ehi tekemään uutta kauhutarinaa, koska on niin paljon kokeita ja muuta tekemistä. Kesällä voin varmasti tehdä useammin, mutta siihenki tarvin inspiraatiota. Joten jos sulla on jotain aiheita mistä haluaisit lukea, nii kommentoi. Se auttais mua ihan hirveesti. Mutta uskon, että uusi luku tulee vasta, kun kesäloma on jo alkanu. Moikka ja kiitos jos luit!

KauhutarinoitaOnde histórias criam vida. Descubra agora