35. Slenderman

982 19 6
                                    

Vuosikausien ajan on liikkunut myyttejä ja legendoja, jotka ovat jääneet kulttuuriimme ja mieliimme. Modernin teknologian avulla niitä on herätetty henkiin muistuttamaan meitä painajaisista, jotka olisi jo pitänyt unohtaa. Yksi tunnetuimmista legendoista on nimeltään Slenderman. Se on erittäin pitkä, hoikka mies mustassa puvussa. Kasvot ovat kokonaan valkoiset ilman piirteitä. Jotkut sanovat, että se voi muuttaa itsensä pahimman pelkosi kohteeksi. Slenderin kädet voivat taipua luonnottomasti ja joskus hänellä on nähty useampiakin käsiä, jotka näyttävät joiltain lonkeroilta. Niitä se käyttää vangitakseen jokaisen, joka luo katsekontaktin häneen, tai pitäisikö sanoa tyhjyyteen jossa tämän kasvot pitäisi olla.

Slenderman on hiljainen ja liikkumaton vaanija, joka sulautuu metsissä puiden joukkoon. Häntä ei ole nähty liikkuvan, eli ilmeisesti se liikkuu teleporttaamalla. Uhriin Slenderman voi käyttää hypnoosia, joka saa ihmisen kävelemään tätä kohti. Hypnoosi vastaa samaa kuin television "lumisade", eli kun katsot häntä pitkään, alat näkemään tällaista mustavalkoista "lumisadetta" :

Yleensä Slenderman nähdään vain vilaukselta kauempaa, mutta ollessaan tarpeeksi lähellä, hän on jo talosi pimeillä käytävillä tai ilmestyy tyhjälle television ruudulle

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Yleensä Slenderman nähdään vain vilaukselta kauempaa, mutta ollessaan tarpeeksi lähellä, hän on jo talosi pimeillä käytävillä tai ilmestyy tyhjälle television ruudulle.

Legendassa kerrotaan, että Slender oli joskus kauan sitten mies, jota kidutettiin pahasti ja säälimättömästi. Ensin hakattiin halolla, seivästettiin keihäällä ja hirtettin puuhun raajat vedettynä irti paikoiltaan.

Kun sinut on saatu kiinni, heräät ja näet Slendermanin yläpuolellasi seisomassa. Hän kysyy sinulta yhden kysymyksen ja jos olet onnekas ja vastaat oikein, hän murtaa sekä kätesi, sekä jalkasi. Mutta jos olet väärässä, hän työntää hitaasti sormensa läpi rinnastasi ja vetää sydämesi ulos. Internetin piireissä Slendermanin väitetään olevan Somethingawful.com sivuston luomus. Monet sanovat, että tämä pelkästään kumoaa mysteerisen legendan todellisuuden ja sinetöi olion tekaistun olemassaolon. Asia ei ole näin.

On selvinnyt, että Slendermanin myytti sijoittuu paljon kauemmas kuin väitetään. Se perustuu johonkin, jota kutsutaan nimellä Der Grossman, joka tarkoittaa pitkää miestä. Se on saksalainen versio. Legenda kertoo, että lapset ovat nähneet hänet metsässä päiviä ennen katoamisiaan. Kaikki mitä jää jäljelle on silvotut karjat ja parissa tapauksessa kylän asukkaat ovat löytyneet useiden kilometrien päästä kodeistaan seivästettyinä puiden ylimmille oksille.

Romanialainen kansantarina kertoo kaksosista nimeltään Sorina ja Stela, joiden äiti johdatteli heidät metsään eräänä päivänä. He pystyivät näkemään Der Grossmanin odottamassa aatelismieheksi pukeutuneena, kädet luuttomina kuin käärmeet ja terävinä kuin miekat. Äiti, joka olion käskyn alaisena kertoi tyttärelleen Stelalle leikata ympyrän muotoinen kuoppa veitsellä maahan ja käski Sorinan mennä makaamaan kuopan keskelle, jotta tämä leikattaisiin. Stela kieltäytyi ja juoksi kotiin piiloutuen sänkynsä alle. Kun heidän isänsä palasi kotiin, hänen kauhistunut tyttärensä kertoi mitä oli tapahtunut. Isä meni metsään löytääkseen kaksosten äidin.

Tyttö nukahti ja heräsi koputukseen ovelta. "Avaa ovi, täällä on isäsi," ääni sanoi. Tyttö kieltäytyi. "Avaa ovi täällä on äitisi," Ääni jatkoi. Kun hän kieltäytyi uudelleen, ovi lensi auki ja paljasti kauhean näyn; äiti piteli hänen siskonsa Sorinan päätä toisessa kädessään ja toisessa hänen isänsä. "Miksi?" Stela itki. "Koska," hänen äitinsä sanoi, "Hyvyydestä ei saa mitään palkkiota tässä maailmassa paitsi kylmät, teräksiset hampaat ja piiskaavaa tulta kaikille meille. Ja se tapahtuu nyt sinulle." Sillä hetkellä, Der Grossman tai toisin sanottuna Slenderman, liukui takasta puristaakseen Stelaa polttavalla syleilyllään. Ja se oli hänen loppunsa.

Nuo olivat kylläkin vain legendoja, mutta pari tositarinaa tapahtui muutama vuosi sitten.

Vuonna 2014, kaksi 12-vuotiasta tyttöä Waukeshan kaupungissa Wisconsinissa Yhdysvalloissa yrittivät tappaa ystävänsä, koska ajattelivat sen miellyttävän Slendermania. Samana vuonna naamioitunut teinityttö puukotti äitiään Ohiossa Yhdysvalloissa aiemmasta tapauksesta vaikutteita saaneena.

Internetin fiktiota tai ei, Slendermanilla on todellakin kammottava taustatarina ja alkuperä. Mikä tekee tästä myytistä niin pelätyn on fakta, että tähän päivään mennessä ihmiset yhä kyseenalaistavat tämän ihmismäisen olion olemassaolon. Nettisivut huijaavat ihmisiä sanomalla, että heillä on näköhavaintoja tästä oliosta, erityisesti niillä jotka asuvat metsien lähellä. Jopa pelottavampaa on tietää, että hänet tunnetaan taidosta imitoida ihmisen ääntä, joka kutsuu nimeäsi pimeässä. Ja vaikuttaa siltä, että mitä enemmän puhut tai etsit tietoa Slendermanista, sitä todennäköisemmin sinä rohkaiset häntä antamaan elämän oletetulle legendalle.

[Kirjoittajan kommentti:] Moi taas pitkästä aikaa! Ei oo tullu kirjoteltua pariin kuukauteen, mutta nyt vihdoin sain jotain aikaiseksi. Tän luvun kaikesta todenperäisyydestä en ole 100% varma, mutta oikeastaan tän kirjan kauhutarinoiden idea on olla pelottavia, ei täysin todenmukaisia. Lähteenä toimi tällä kertaa yksi kauhublogi, jonka linkki on alla, sekä wikipedia. Eivät välttämättä niin luotettavia lähteitä, mutta tuskin sillä mitään väliä enää on! Haluaisitteko erillistä kauhutarinaa Slendermanista tämän tietoiskun jälkeen? Kommentoi!

http://kauhublogi.blogspot.com/2013/09/the-slender-man.html?m=1

KauhutarinoitaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt