38. Pelottavia urbaanilegendoja #6

767 25 2
                                    

Tähän lukuun on kirjoitettu muutama urbaanilegenda, johon on liitetty lisäksi siihen liittyvä tositarina. Nauttikaa!

Elinvarastajat
Jotkut ehkä ovat kuulleet tarinoita turisteista, jotka ovat huumattu tai kidnapattu matkallaan ja heränneet siihen, että esimerkiksi munuaiset ovat kadonneet ja tilalla iso arpi.
Tositarina: Rakennustyöläinen Mohammed Saleem luuli saaneensa hyvän palkan työtarjouksen New Delhissä. Hänet käskettiin matkustaa kaupunkiin ja odottamaan lisäohjeita yhteen bungalowiin. Saleemin työnantajista ei koskaan kuulunut mitään, mutta kaksi tuntematonta ja naamioitunutta ihmistä huumasivat hänet, sekä veivät tajun. Mies heräsi metallipaareilta jälkeenpäin ja tunsi kauheaa kipua, sillä tämän munuaiset olivat siepattu. Tekijät uhkailivat Saleemia pysymään asiasta hiljaa.
Tämä ei ole ainoa tämän kaltainen tapaus, eli kyllä maailmassamme on ihmisiä, jotka ovat osallistuneet laittomaan elinkauppaan.

Ruumis savupiipussa
Yhtäkkiä käy niin, että joku ihminen katoaa ja häntä etsitään joka paikasta tuloksetta. Kuitenkin talossa oleva mädäntyneen haju saa etsijät katsomaan savupiippuun ja sieltä tosiaan löytyy kadonneen henkilön ruumis.
Tositarina: Eräs 49-vuotias nainen yritti päästä miesystävänsä taloon, mutta ei ihan perinteisesti oven kautta. Heidän parisuhteensa oli ilmeisesti katkolla, jonka takia hän sai ilmeisesti päähänpiston mennä talon katolle ja savupiipun kautta sisään. Nainen jäi sinne jumiin, eikä miesystävä ollut kotona, joten kukaan ei ollut kuullut kun oli huutanut apua. Hänen perheensä etsi tätä jonkin aikaa löytämättä. Myöhemmin miehen talovahti kävi kastelemassa kasveja ja huomasi vastenmielisen hajun tulleen savupiipusta, jolloin naisen ruumis löytyi.

Rotta WC:ssä
Kuvitellaan tilanne, että menet puoliunisena vessaan yöllä. Olet juuri istunut alas, kuulet veden lotinaa ihan takamuksesi alla. Pöntössäsi uiskentelee rotta, joka kerkeää puraista sinua ennen kuin ehdit nousta.
Tositarina: Yhtenä yönä Ian-niminen henkilö löysi kylpyhuoneensa WC-pöntöstä elävän ja märän rotan. Hän yritti huuhtoa sen pois, mutta rotta vimmastui eikä pyrkimys onnistunut. Ianin täytyi lopulta ottaa se kiinni ja tappaa otus itse. Putkimiehet sanovat, että ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun näin on tapahtunut.
Tämän kuulemisen jälkeen varmaankin katsot aina pönttöön ennen kuin siihen istut, vai mitä?

Rasvaa juovat olennot
Etelä-Amerikassa on kerrottu tarinoita olennoista nimeltä Pishtacos. Ne vaanivat maanviljelijöitä hämärän aikaan kaduilla, surmaavat heidät ja juovat heidän rasvansa.
Tositarina: Perussa poliisit ottivat jengiläisiä kiinni ja tekivät kuvottavia löytöjä: kasoja ihmisten reisi- ja kylkiluita, pääkalloja ja Coca-Cola-pulloja, jotka oltiin täytetty ihmisen rasvalla.
Jengi teki juuri sitä, että he tapasivat ihmisiä pimeillä kujilla, veivät ne laboratorioon, tappoivat heidät ja repivät raajat irti.

PCP-kannibaalit
Lääkkeestä PCP on ollut legenda, jonka mukaan se tekee ihmisestä järjettömän lihanhimoisen.
Tositarina: Räppäri Antron Singleton, eli toisella nimellä tunnettu Big Lurch löydettiin Los Angelesista keskellä yötä kadulta alastomana vuonna 2002. Keho oli veressä ja hän ulvoi kuuta ahmittuaan PCP:tä. Singletonin kämppiksen löysi poliisi, raa'asti tapettuna ja puremajälkiä täynnä. Räppärin vatsalaukusta löytyi puolestaan ihmisen lihaa.

Jäätynyt ihminen
Ihminen on jäätynyt, hänet tuodaan sairaalaan ja kaikki luulevat hänen olleen kuollut. Ruumis viedään ruumishuoneelle, mutta tämä ei jääkään tähän. Ruumis sulaa, henkilö herää ja nousee jaloilleen, aivan kuin mitään ei olisi käynyt.
Tositarina: Jean Hilliardin naapuri löysi hänet lumesta jäätyneenä. Kroppa oli niin jäässä, että edes neula ei mennyt ihosta läpi, eikä ruumiinlämpöä voitu mitata. Sairaalassa lääkärit sanoivat, että vaikka Hilliard ei olisi kuollut, hänelle tulee vakavia paleltumia ja aivovaurio. Keho sulatettiin ja hän virkosi elävien kirjoihin. Mitään fyysisiä vaurioita ei ollut, eivätkä lääkärit osanneet antaa sille minkäänlaista selitystä.

Tappaja poliisin vaatteissa
Legenda kertoo, että poliisi lähestyy ihmistä joko julkisella paikalla tai tulee jopa kotiovelle. Hän kertoo henkilölle, että alueella olisi vapaana uhkaava rikollinen ja olisi tärkeää jos poliisi pääsisi sisään asuntoon, tai että henkilö lähtisi mukaan. Luottavaisesti hän tekee niin kuin poliisi sanoo. Jos poliisilta kysytään, että miltä rikollinen näyttää, hän vastaa: "Minulta."
Tositarina: Carol DaRonch oli kirjakaupassa Utahissa ja poliisi tuli kertomaan, että parkkipaikalla DaRonchin autoon oltiin murtauduttu. Nainen lähti poliisin mukaan antamaan lausunnon poliisiasemalle. Kaikki ei mennyt ihan putkeen, sillä kyseinen "poliisi" sattui olemaan tunnettu sarjamurhaaja Ted Bundy. Hän otti käsiraudat esille, sitten DaRonch huomasi mistä oli kyse ja pääsi pakenemaan.

[Kirjoittajan kommentti:] Hei taas!! Aikaa on tosiaan viime kerrasta kulunut, sillä tässä on ollut vähän kaikenlaista. Jättäkää vaikka ideoita kommentteihin, vastaanotan niitä mielelläni!
Nämä urbaanilegendat ovat otettu alla olevasta linkistä, sekä kuva otsikon yläpuolella on sarjamurhaaja Ted Bundy, johon liittyi tuo viimeinen tositarina.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/seitseman-pelottavaa-urbaanilegendaa-jotka-ovatkin-totta/3273656#gs.6njl22

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now