24. Bölüm

39.7K 1.7K 646
                                    


Öncelikle, aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Hiç bölüm başına duyuru koymamıştım ama okumadan geçmemeniz için bırakıyorum. Lütfen önce okuyun. #teamtuna vs #teamarslan konusu çok hoşuma gidiyor, yorumlarınızı severek okuyorum. Ama şunu belirtmekte fayda var ki; bu hikayeyi bir ay içerisinde falan kurgulayıp kaleme aldım. Kurguladığım günden beri kafamda gelişme bölümleri dahil, final net ve kesin. Final için daha yolu yarılamadık bile. Her şey için çok erken olduğu gibi söyleyebileceğim en ufak şey bile spoiler sayılacağından sizi bu konuda yanıtsız bırakıyorum. O yüzden sadece eğlenerek okumanızı önerebilirim. Oluşturduğum kurgu geniş kapsamlı ve sürekli hareketlilik olmasını planladığım bir kurgu. Evet, çoğu yerde söveceksiniz (her iki taraf da) ki ben o zaman sizden linç yemek için özel bir satır bile açabilirim. djhd Ama akıcı ve elimden gelen en iyi şekilde yazacağıma emin olun lütfen. İklim'in kiminle olduğu önemli değil, onun psikolojisini anlamaya çalışarak okursanız benim açımdan da bakmış olursunuz ona. Hikayemizin başlangıcını hatırlayın. Sevdiği adamdan ayrılmış, bunun için pişman ama geri adım da atmıyorken bocalama dönemindeydi. Uzatmak istemiyorum ve sizi hemen bölüme almak istiyorum. Her gün bölüm atıyorum, sabahtan beri iki bölüm yükledim ve yorumlar az olmasına rağmen bir bölüm daha eklemek için akşamdan beri çabalıyorum ve sanırım sırtımı hissetmiyorum. :( Bir sürü işim varken sizler uyumadan bir bölüm daha okuyun diye uğraşıyorum. Önceki bölümde oy sayısı bayağı fazlaydı, bunun için teşekkür ederim. Umarım bu bölümü de sever, bol bol yorumlar ve oylarsınız. Yukarıda söylediklerim naçizane bir rica sadece. Birbirinizle tartışmadan ve beni 'şöyle yap, böyle yap' diye yönlendirmeye çalışmadan okursanız ben kafam daha rahat bir şekilde, haliyle daha da içime sinerek yazabilirim. Seviliyorsunuz uslanmaz keratalar. 

VE BU ESNADA 20K OLMUŞUZ. GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM. Her gün buluşacağız bir aksilik olmadığı sürece. Yarına kadar kendinize cici bakın. İyi okumalar. ❤


--


"Arslan Dinçerli'yle aranızda ne var?"

Kaan'ın sorusuyla birlikte şok olmuş bir şekilde kafamı ona çevirdiğimde bakışlarını yoldan ayırmaya gerek bile görmemişti.

"Onu nereden çıkardın?" diye sordum ama sesimde anlaşılmaması imkansız bir panik vardı.

"Yapma İklim," derken hala yola bakıyordu ve oldukça ciddiydi. "Adam az önce resmen bizi öldürecek gibiydi."

"Sen gördün mü?"

"Nasıl baktığını mı?" Güldü. "Görmemek mümkün değildi."

"Yanlış anladı değil mi?" Bir Kaan'la dedikodu yapmam eksikti çünkü.

"Beni öldürecek gibi bakmasından bunu anladım." Silkelendi. "Wow, bu ara herkes beni öldürmek istiyor sanırım."

İster istemez gülüşüne eşlik ederken rahatça arkama yaslandım. "Bu aramızda kalabilir mi?"

"Bir şartla."

"Neymiş?"

"Bana her şeyi anlatacaksın."

Bu isteği aklımdaki soru işaretini giderecekse tabii ki kabul ederdim. Kaan'a güveniyordum ve söylediklerimin Semih'in bile kulağına gitmeyeceğinden emindim. O yüzden benim için sıkıntı olmazdı ama Kaan'ın aşık olduğu şu kadını öğrenmek için harika bir fırsattı.

USLANMAZ | Yarı TextingWhere stories live. Discover now