26. Bölüm

35.9K 1.7K 797
                                    


#Gizem kategorisinde 4. sıraya yükselmişiz! Sürpriz oldu valla. Hadi satır aralarını yorumlarla doldurun. *-*


--


Tarih: 06/09 /2019


Arssel Tekstil ve Hazır Giyim San. İşl. A.Ş.


Arssel Tekstil ve Hazır Giyim San. İşl. A.Ş Genel Müdürlüğü'nün Dikkatine,

05/09/2015 tarihi itibariyle başlamış olduğum görevimden 06/09/2019 itibariyle ayrılıyorum. İstifamın kabulünü ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şirketinizde çalıştığım sürenin hem kariyerim, hem de kişisel ve profesyonel gelişimim açısından çok faydalı ve verimli olduğunu belirterek teşekkürlerimi iletiyorum. Çalıştığım süre içinde ben de şirkete olumlu katkılarda bulunmayı başardığımı umuyorum.

Saygılarımla,
Ad Soyad: İklim Acar
İmza:


Çıktısını aldığım istifa dilekçemi parmaklarımın arasında kırıştırmadan tutmaya özen göstererek saçlarımı geriye attım ve duruşumu dikleştirerek bu zamana kadar en verimli zamanlarımı geçirdiğim ofisimden çıkarak Selim Bey'in odasının yolunu tuttum. Bunun için en doğrusunun o olduğunu biliyordum. Diğer patronumuzun yüzüne bakmaya hala cesaretim yoktu ve Selim Bey'in beni anlayacağını umuyordum. Kapısının önüne geldiğimde telefonda olan sekreterine baş işareti yaparak kapıyı tıklattım. Nefesimi tutarak açtığım kapıdan içeri baktığımda yalnız olduğunu görmemle birlikte içim rahatlamıştı.

"Selim Bey, girebilir miyim?"

"Tabii, buyurun İklim Hanım."

İçeriye girip kapıyı kapattığıma emin olduktan sonra dikkatini elimdeki kağıda vererek oturduğu yerden kalkan adamın yanına ilerledim. Ne olduğunu anlamak isteyen bakışlarının altında kağıdı masasının üzerine bakarak hiçbir şey söylemedim. Bir eli cebindeyken diğer eliyle kağıdı aldı ve içinden okumaya başladı. Ancak malum cümleye geldiğinde kaşlarını kaldırarak bakışlarını üzerime dikti.

"İstifamın kabulünü ve gereğinin yapılmasını arz ederim." Bir şey söylemedim çünkü söyleyeceğim her şeyi oraya yazmıştım. Dilekçenin kalanını da sesli bir şekilde okuduktan sonra kağıdı bırakmadan tekrar bana baktı. "Nedenini yazmamışsın?"

"Neden belirtmek istemedim."

"Ama ben bilmek istiyorum."

"Lütfen Selim Bey," dedim beni anlaması için. "Zaten kolay bir karar olmadı. Sadece işleme koyun ve bitsin."

"İstifa dilekçeleri senin departmanına veriliyor. Sen yanlış gelmişsin."

"Kendi kendimin istifasına onay vermemin tuhaf olacağını düşündüm."

"Peki, benim onay vereceğimi düşündüren ne?"

"Çünkü sizin anlayacağınızı umuyorum."

Elindeki kağıdı masaya bırakıp iki eliyle masaya yaslandı ve öne doğru hafif eğilirken, "Ben sana ne dedim?" diye sordu. "Sen gitmek istesen de bırakmam demedim mi?"

"Evet ama şu an durum farklı."

"Nesi farklı? Beni aydınlat çünkü hiçbir şeyden haberim yok."

USLANMAZ | Yarı TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin