capitolul XXXVII

51 6 0
                                    

Mark: Hey! Îmi poți da nr tău de telefon?

Eu: Ăm... Sigur! Notează: 07...

Mark: Ok! Ms mult!

Eu: Pentru nimic! Paaa!

Mark: Pa!

După ce i-am dat Nr meu de telefon lui Mark, m-am dus în camera mea și m-am trântit pe pat! Nici măcar nu am mai avut chef să mă schimb. Am stat și m-am gândit la tot ce mi s-a întâmplat azi!

Tot nu mi-a venit să cred că l-am întâlnit pe Mark! Deci, azi a fost cea mai mișto zi a mea. Să lăsăm astea la o parte, și să trecem la lucrurile noastre. Nici nu apuc să închid un ochi, că sună telefonul. Decid să îl las să sune. Dar de unde? Că suna în continuu. Nici nu mă uit să văd cine e, si răspund.

Convorbirea telefonică
Eu: Alo! Cine e?

?:...

(Cineva plânge! Îndepărtez puțin telefonul și mă cuit să văd cine e! Era Raluca! Oare de ce plânge?)

Eu: Raluca! De ce plângi?

Ralu: Vino repede la spital!

Eu: Ok! Vin!

Convorbire încheiată

După ce am terminat de vb, am mers la spital, iar!

Raluca POV
Când am venit de la biserică, îi văd pe Yenni si Leo că plâng. Oare de ce? Mă apropii de ei, și întreb:

Eu: Hey! De ce plângeți? Ce s-a întâmplat?

Tăcere! De ce nu îmi răspund? Mai întreb încă o dată dar de data asta mai răstit:

Eu: De ce plângeți? Ce s-a întâmplat?

Leo (printr-o singură răsuflare): Chris a murit!

Pauză! Nu pot să cred! Chris a murit? Nu, nu poate fi adevărat! N-are cum! E imposibil! Nu poate fi adevărat! Nu poate muri! Avem copii! Mă pun în genunchi, și încep să plâng. O sun pe cea mai bună prietenă a mea, adică Diana, să vină la spital. Nu pot să cred!

Chiar atunci iese o asistentă și îi spune doctorului:

As: Domnule doctor, avem o problemă!

Dr: Care?

As: Domnul Vivían nu mai este în salon!

Dr: Cum așa?

As: Nu știu!

Eu: Domnul Velez, nu mai este un salon?

Dr: Nu, doamnă! Domnul Vivían! Si domnul Velez, a murit. Îmi pare rău!

Eu: Nu-i nimic!

După jumătate de oră apare Diana, și restul trupei, îmbrăcați în negru. O îmbrățișez, și îi povestesc totul. După ce i-am povestit, a rămas șocată. Nu avea cuvinte. Îi mulțumesc mult că a venit! Fără ea, nu știu ce aș fi făcut!

*A next day*
Era ora șapte dimineața! Încă o noapte nedormită. Pentru Chris aș sta trează oricât. Da, știu că Chris este mort, dar... Mă simt în nesiguranța fără el. Azi e înmormântarea! Mă duc acasă mă îmbrac așa:

După ce am ajuns la morgă, am mers la biserică, de la biserică am mers la cimitir. Acolo, Leo, Yenni, CNCO, Eu, și Jonathan, fratele său, am ținut un discurs în lanț.

Leo: Chris!spune el bătând cu pumnul în pupitru de durere. El... A fost... Și va fi mereu... pauză. Un membru al familiei Velez. El...

Yenni: El, a fost si va fi... încep lacrimile să iasă la iveală. Va fi mereu copilul meu preferat. Fără supărare Jonathan. El este preferatul meu, deoarece el m-a făcut mândră. Și-a găsit o iubită iubitoare, care nu-l iubește pentru avere, sau pentru ce este.

Jon: Fratele meu, s-a dus! Este si va fi mereu unul dintre cei mai preferați. Lui îi spuneam totul. Absolut totul. El era singurul care știa cum... Cum să am și o iubită. El mă ajută în toate. A fost și va fi mereu fratele meu preferat.

Rich: Acum că... Aproape toată lumea a terminat, vreau să vă spun că... El, adică Christopher, a fost si va fi în continuare cel mai bun din trupă. Nu cred că vom mai căuta un înlocuitor, deoarece, am hotărât cu restul, să luăm o pauză!

Zab: Această pauză, va fi timp de... Nu știu cât timp!

Cand am auzit că vor lua o "pauză", am încremenit. Nu pot să cred că iau o pauză! Mă duc la Richard și îi șoptesc:

Eu: Richard! Nu puteți lua o "pauză"!

Rich: Si Ce să facem? Avem un cântăreț în minus. Ce putem face?

Eu: Eu știu să cânt... Deci, pot eu să cânt cu voi!

Rich: Nu! Părinții lui Chris nu te lasă. Oricum, îmi pare rău

Eu: Nu-i nimic.

După ce am terminat de discutat, am observat că acum era Joel, care... Plângea? De fapt, nu știu ce e asa de mirare, deoarece după părerea mea este normal. Până la urmă a murit un prieten și coleg de muncă.

După ce a vorbit și Erick, am urmat eu. Mi-a fost destul de greu să vorbesc despre Chris, mai ales că este mort. Și am spus:

Eu: Chris... A fost... Nu!spun eu in șoaptă începând să plâng.

Atunci simt o mână pe umărul meu. Era fratele lui Chris, Jonathan. După le simt mâinile tuturor 7 pe mine. Atunci Leo spune:

Leo: Dragilor, pentru Raluca este foarte, foarte greu. Și va vorbi puțin mai greu.

Eu: Chris, este si va fi mereu soțul meu! Chiar daca nu ne-am cununat, și făcut nuntă, eu nu voi uita niciodată clipele minunate petrecute cu el! Îl iubesc și îl voi iubi mereu. Nu voi putea iubi pe altcineva! Mulțumesc!

După toată chestia asta, Chris... A fost înmormântat!

Mai departe, Diana l-a cunoscut pe Mark, iar restul nu am idee. Eu in schimb, m-am mutat într-un apartament, departe de tot ce îmi amintea de Christopher. Mai pe scurt, m-am mutat in Londra, departe de toți

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin