capitolul XVIII

84 8 0
                                    

*A next day*
Dimineața nu știu de ce, dar m-am trezit 1-de vreme era ora 6. Și 2-foarte fericită. Fără să trec pe la baie să mă aranjez mă duc în bucătărie.

Nu era nimeni! Asta înseamnă că în sfârșit nimeni nu s-a trezit. Pregătesc masa pentru toți. Pun pe tăvi și le-o duc în cameră. După ce am terminat de dus mâncarea in fiecare cameră, mă duc la mine in camera și mă pun la calculator.

MICUL-DEJUN al meu și al lui Chris arăta așa:

După ce am terminat de jucat, m-am uitat la ceas

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.


După ce am terminat de jucat, m-am uitat la ceas. Era ora 8:00. Deodată se aud niște zgomote. Cobor ușor, și văd că în casă sunt 5 hoți. Mă duc repede și mă schimb așa

3 dintre acei hoți s-au dus afară

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

3 dintre acei hoți s-au dus afară. Inainte să mă duc la ei, i-am luat bâta de baseball a lui Zabdiel, și mă duc să îi "rezolv" pe cei doi din bucătărie.

Prima dată m-am dus in bucătărie. Cand l-am văzut, m-a văzut si el pe mine. Da să țipe la celălalt, dar îi trag vreo 5 bâte in cap. După ce am recoltat cu primul, mă duc la celălalt.
Ăla era la etaj. A intrat în camera lui Polly si eu după el. I-am tras si lui vreo 4-5 bâte in cap, apoi două bâte pe spate.

L-am luat în brațe și l-am dus in living. Așa am făcut și cu cel din bucătărie. După i-am legat."Mai am doar trei de prins. Trebuie să îi prind de una singură. Dar cum? Mmmmm... Gata! Știu"

Am plecat de data aceasta in camera mea și m-am uitat pe geam. Cei trei nătărăi erau acolo. Iau trei ghivece și le arunc una după alta. Îmi iau bâta și plec să îi car. Îi car până în sufragerie și îi leg de restul. Atunci îl chem pe Chris.

Chris POV
Este ora 8:30. Somnul meu este întrerupt de un țipăt. Țipătul era chiar al Ralucăi. Fiind că eram la bustul gol, îmi iau repede un tricou și fug să văd de ce țipă așa.

*Se pare că nu sunt singurul care s-au trezit din cauza țipătului!* Atunci zic:

Eu: Ce se întâmplă? Și ce caută oamenii ăștia?

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon