Voi fi mamă? OMG!

56 8 0
                                    

Christopher POV
După ce Raluca a terminat de spus ce avea, a dat să plece, dar a leșinat. Așa că am urcat-o în mașină și am dus-o la spital. Cât timp ea era în salon, l-am sunat pe Nick.

Convorbirea telefonică
Nick: Ce vrei idiotule!

Eu: Idiotul ăsta vrea să îți zică că Raluca e la spital!

Nick: E la spital? Ce i-ai făcut?

Eu: Eu nu i-am făcut nimic! După ce am terminat de vorbit, am lăsat-o să plece, când, ce să vezi? A leșinat, iar eu am adus-o la spital!

Nick: Fie! Te cred! La ce spital ai dus-o?

Eu: La spitalul județean. Vino mai repede!

Convorbire încheiată

După două ore, au venit și frații ei. Atunci ieșise doctorul și spuse că trebuie să intrăm să ne spună ceva. Când am intrat, Raluca s-a trezit. Eram atât de fericit! Îmi venea să o iau în brațe, dar Diana m-a împiedicat să fac acest lucru! Iar doctorul spune:

Doc: Am sa va dau o veste!

Raluca POV
Când mă trezesc, mă trezesc într-o cameră cu pereți albi, și cu un doctor lângă mine. Mă ridic și spun:

Eu: Ce se întâmplă? Și cum am ajuns aici?

Doc: Doamna Velez...

Eu: Doamna Jonas! Nu Velez!

Doc: Felicitări doamna Jonas!

Eu & frații Jonas: Pentru?

Doc: Veți fi mămică! Sunteți însărcinată în trei luni! De aceea ați leșinat! Trebuie să aveti mai multa grijă. Dar vreau să vă spun că nu sunteți însărcinată doar cu un copil, ci cu doi gemeni.

Eu: De unde știți asta? Adică poți afla câți copii aia doar in a 3-2 a lună.

Doc: Știu că aveți gemeni deoarece ați fost leșinată timp de două ore. Iar cand aveți doar un copil, rămâneți leșinată o oră.

Eu: Yeeeeeeeeeeeey! Voi fi mamă! Nu pot să cred ca visul meu se împlinește! Nick, sun-o pe Mama și spune-i, Joe tu pregătește mașina, Kevin, adu-mi haine, dar haine nici groase, dar nici subțiri, fiindcă suntem în septembrie. Ok?

Doc: Doamna o să vă mai ținem doua zile. Ok?

Eu: Ok!

Chris: Raluca...

Eu: Nu știu ce să spun! Adică, după toate cele făcute, nu știu.

Chris: Bine! Dar dacă vei avea nevoie de ajutor, să îmi spui! Dar înainte, te rog sa accepti acest inel! Te rog!

Eu: Ok!

Astea fiind spuse, Chris pleacă. Atunci Joe, care este aproape cel mai dur, mai ales în legătură cu mine, mi-a zis să îl iert, și a făcut cu ochiul, măcar de dragul copiilor! Și asta am făcut.

Eu: Christopher! Stai! Te iert, dar temporar! Adică, după nașterea copiilor, tu vei dispărea din viața mea și a copiilor! Asta doar daca vrei să îți vezi copii. Știi ca noi nici măcar nu suntem căsătoriți!

După ce i-am spus ce aveam de spus, el a acceptat, dar nu se gândea la ce am spus. Se gândea la altceva, care cred că voi avea de suferit. Dar mna.

El s-a întors spre mine, și cu sclipirea sa, m-a sărutat. Chiar mi-a lipsit sărutul, atinsul, și vorbele lui, mi-au lipsit enorm de mult. Îi răspund la sărut.

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂحيث تعيش القصص. اكتشف الآن