capitolul XXVII- peste două zile

57 7 0
                                    

Raluca POV
Acele două zile, in spital, au trecut destul de repede. Foarte multe asistente s-au atașat de mine, și mi-a fost puțin greu să plec, dar nu puteam rămâne toată viața acolo. Acele asistente mi-au zis ca daca am nevoie de ceva să le sun. Și așa voi face.

Înainte de a pleca, domn doctor vine spre mine și îmi spune:

Doc: Doamnă Jonas, va rog sa veniți lunea viitoare la un mic control. Ok?

Eu: Cu siguranță!

Cât timp eram în mașină, spre casă, in minte îmi apărea imaginea lui Chris. "Oare eu îl mai iubesc? Oare destinul meu este alături de el? Azi trebuie să mă întâlnesc cu Chris și să clarificăm lucrurile. Deoarece eu nu pot trăii in stres, pana le voi da naștere acelor copii!"

După doar o oră, am ajuns acasă. Casa dulce casa! Intru. Totul era curat! Wow! Așa ceva nu prea vezi, mai ales când ai frați care spun că sunt "alergici" la curățenie. Dar curățenia au făcut-o cu ajutorul prietenilor mei, Joel si Diana. Diana cand ma vede, mă ia în brațe și ma duce la ea in cameră și spune:

Dia: Raluca, vreau să îți spun ceva!

Eu: Spune! Te ascult!

Dia: Eu și Joel vrem sa ne căsătorim! Și vreau ca tu să îmi fii domnișoara de onoare! Vrei?

Eu: OMG! Pe bune!? Nu pot să cred! Normal că vreau! Pe cât nunta? Și unde mai exact?

Dia: Peste patru zile, la locul nostru. Știi tu!

Eu: Dar de ce vrei nunta asa de repede?

Dia: Deoarece sunt însărcinată! Sunt însărcinată în 5 luni.

Și amândouă am sărit de bucurie auzind acestea. După un timp de stat în cameră, mergem jos, la bucătărie. Joe și Kevin m-au luat de braț și m-au pus pe scaun. Joel o luase pe Diana stil mireasă și a pus-o pe scaun. Nick făcea micul-dejun? "Ăștia cred că s-au îmbolnăvit! Spun asta, deoarece ei nu gătesc! Să nu credeți că nu îmi place chestia asta, dar este prea ciudat pentru mine! De obicei, frații mei, nu prea au grijă de mine, dar mă pot obișnui cu asta!"

După două sau trei minute de uitat la ei, mă pun să mănânc faimoasele clătite cu Nutella, făcute de Nick. Frații mei s-au dus pe terasă, iar Joel si Diana își iau micul dejun în cameră. Și eu rămân singură în bucătărie. Atunci îmi sună telefonul. Era Chris. Răspund.

Convorbirea telefonică
Eu: Neața! Gând la gând cu bucurie! Chiar voiam să te sunt!

Chris: Neața! Știi că sunt eu, Christopher, nu-i așa? Cu ce ocazie voiai TU, să mă suni?

Eu: Da, știu că ești Chris! Și voiam să te sun ca să ne întâlnim la Pizzeria din oraș, deoarece vreau sa vorbim! Ce spui?

Chris: Sunt de acord! Poți veni peste o oră? Acum am treabă la studio.

Eu: Sigur! Atunci... Ne vedem! Te iube... Adică paaa!

Chris: Și eu inca te iubesc pitic!

Convorbire încheiată

După ce am terminat de vb la telefon, mă duc pe terasă si le spun fraților să anuleze planul. Da, știu de plan de la Diana. Le-am spus toată convorbirea și au fost de acord. Și mama, mă bucur enorm că a plecat din țară, și ca ea nici nu a fost atentă când băieții au sunat-o.

După ce am mai stat cu ei m-am dus și m-am îmbrăcat cu o rochie de graviduțe, care arăta așa

După ce am mai stat cu ei m-am dus și m-am îmbrăcat cu o rochie de graviduțe, care arăta așa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now