capitolul VII

125 11 0
                                    

Era ora 8. Când mă uit să văd cine s-a trezit, am văzut că această cameră era goală. Eram doar eu, Chris și câțiva din trupa lui. In fine. Eu încerc să mă ridic dar nu reușesc, deoarece Chris mă ținea de talie. Îl sărut pe frunte și chiar atunci se trezește și îmi spune:
Ch:Buenos días, mi amor!
Eu:Buenos día, mi amor! Cum de te-ai trezit așa de vreme?
Ch: M-am trezit așa de vreme din cauza sărutului tău.
Eu: Ce vrei să spui?
Ch: Vreau să spun că ai un să sărut foarte dulce și atunci când mă săruți simt că îmi presari zahăr pe mine.
Eu: Ok!spun eu și-l sărut din nou.
Vreau să mă ridic din pat, dat el mă prinde de mână și îmi spune că îmi va aduce el micul-dejun și eu să mă duc să mă schimb. Și așa am făcut. M-am schimbat așa:

Iar Chris s-a îmbrăcat așa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iar Chris s-a îmbrăcat așa:

Iar Chris s-a îmbrăcat așa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Și a plecat cavalerul meu pe cal alb să-mi aducă micul-dejun. După câteva minute apare cu mâncarea. Văd doar o tavă cu mâncare. În fine! Îmi pune micul-dejun pe pat și începe a mă hrăni. Cât timp mă hrănea, am început să-l hrănesc și eu.
După ce am terminat de mâncat, ne-am trântit în pat și am început să vorbim despre ce se va întâmpla sau se întâmplă în trupă.
Nu după mult timp de povestit apare Ada și Joel. Ei doi se sărută și se duc în direcții diferite. În fiine!
Mă duc la Ada și o întreb:
Eu: Sunt probleme în paradis?
Ada: Nu! Cine ți-a spus tâmpeniile astea?
Eu: Nimeni! Doar că te-am văzut că ești supărata, și de aceea.
Ada: Nu sunt supărară pe Joel.
Sunt supărata pe mama.
Eu: De ce?
Ada: Ști și tu că după tabără noi o să mergem cu băieți în turneu. Când i-am spus mamei despre asta și că sunt cu unul din CNCO s-a supărat și mi-a spus că dacă mă voi duce MĂ VA DEZ-MOȘTENI!
EU: Da-mi telefonul să vorbesc eu cu ea!
Ad: Ok!

Convorbirea la telefon
Eu: Alo? Bună ziua doamna Elena! Sunt eu Raluca!
Ea: Bună ziua Raluca! De ce suni de pe telefonul lui Ada?
Eu: Știți telefonul meu e descărcat și chiar am vrut să vorbesc ceva important cu dum-neavoastră și de aceea.
Ea: Înțeleg! Spune ce s-a întâmplat?
Eu: Este vorba de Ada! Să nu credeți că a făcut ceva rău, dar dvs ați comis o ilegalitate! Și aceea este că nu vă lăsați fiica să-și trăiască viața! Adică, ea este majoră știe ce să facă mai departe în viață. Și dacă cel cu care e acum o va răni știți de ce sunt în stare!
Elena: Bine, fie!
Eu: Și...
Elena: Și are voie să plece oriunde cu tine sau \și cu băieții.
Eu: Și...
Elena: Nu o voi desmoșteni!
Ada: Ms mamă!
Convorbire încheiată

După ce am rezolvat această problemă mă duc la mama în camera ei, dar nu este. O caut în toată tabăra dar nu o găsesc. Pe ușa taberei intră mama. Mă îmbrățișează și îmi spune:
M: Felicitări, draga mea!
Eu: Pentru ce?
M: Pentru că vei pleca cu CNCO! M-a sunat mama Adinei și mi-a spus că Ada plecă și atunci mi-am dat seama că pleci și tu!
Eu: Deci nu ești supărată!?
M: Păi... Am fost la început supărată că nu mi-ai zis că tu și Chris sunteți împreună dar mi-a trecut! Acum du-te și fă-ți bagajele.
Am plecat înapoi în cameră. Acolo era Ada și își făcea bagajele. Joel și Chris nu știau cu ce să înceapă. Să înceapă mai întâi cu tricourile sau cu pantalonii sau cu costumele sau cu pantofi. Așa erau și restul băieților. Mă duc și îmi fac bagajul. Chris trage cu coada ochiului la mine să vadă cum îmi așez hainele, iar Joel trage cu coarda ochiului la Ada.
Mă duc să mă uit în bagajul lui Chris. Acolo spuneai că s-a dezlănțuit al III-lea Război Mondial. Îi iau hainele și în 10 minute bagajul este făcut.
Ada vine la Joel și îl ajută cu bagajul. După câteva ore de făcut bagaje mi s-a făcut și "rău". Mă întind pe pat. Simt o mână pe umăr. Era Chris. El s-a apropiat foarte mult de mine și m-a sărutat. După îmi spune:
Ch: De abia aștept să plecăm din tabără!
Eu: Atât de tare te-ai plictisit aici?
Ch:Nu! Doar că îmi este dor să înregistrăm ceva.
Eu: Păi, hai să facem eventual un live pe Insta.
Ch: Bine.
Și am început să facem un live pe insta. După câteva ore de vorbit și de dat răspuns la oameni, Chris s-a așezat în pat. După ce s-a așezat, m-am așezat și eu, doar că mi-am pus capul pe pieptul lui și am adormit. Când m-am trezit, am observat că Chris se juca în patul meu. După îmi spune:
Ch: Ce faci gatito?
Eu: Bine gatito. Cât este ceasul?
Ch: Ceasul este 19:30.
Eu: Și la cât am început live-ul de pe insta?
Ch: Păi l-am început la ora 12:00.
Eu: La cât l-am închis?
Ch: L-am  închis la ora 15:30.
Eu: Ok.
Mă ridic și îl sărut dulce. Și el îmi răspunde la sărut. Și ne sărutăm îmbrățișați. După câteva ore de săruta ne oprim și ne uităm la un film de groază. Chiar la sfârșitul filmului apare Ada și ne spune că ne-a chemat mama.
Noi mergem la ea curioși de ce ne-a chemat. Odată ajunși la ea, mama ne ia de mână și ne duce într-un loc în care nici eu nu am mai fost. Era un loc în care erau ținute hainele. Un loc incredibil pentru mine.
M: Fiindcă mâine dis de dimineață veți pleca, vreau să va alegeți-vă ce haine doriți.
Eu: Wow!
Acolo am stat până la 00:00. După le-am pus în bagaj și am plecat la focul de tabără. După focul de tabără a urmat o petrecere de neuitat. Lundu-ne cu petrecerea, am și uitat de plecare. Mă uit la ceas. Era 6:25. Mă duc la Chris și îi spun să se uite la ceas. Când a văzut am strâns toată echipa. Ne-am luat la revedere de la ceilalți și am plecat spre Paris.

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now