capitolul XXXV

50 5 0
                                    

Raluca POV
După ce Chris m-a sărutat, l-am auzit pe Leo, că țipă. Când ne-am uitat să vedem de ce țipă, am văzut că față-n față cu mașina noastră, se afla un tir. Și acel tir a dat peste noi.

La spital
După acel accident, m-am trezit pentru a treia sau a patra oară în spital. Nu după mult timp, apar și ceilalți. Diana mă îmbrățișează și întreb:

Eu: Când mă externez? Am ceva grav? Și Unde e Chris? A pățit ceva grav!?spun eu începând să mă panichez.

Dr: Doamnă Velez, domnul Velez a suferit un mare atac cerebral. Dumneavoastră, ați scăpat cu câteva răni minore, în schimb domnul Velez are răni grave. Fiindcă el va să-l viața.

Eu: Nu pot să cred! Acum e Bine?

Dr:

Eu: Domnule doctor, de ce nu spuneți nimic? ESTE BINE? țip cât să mă audă toată lumea.

Fără să mai aștept un răspuns, rog o asistentă să mă însoțească pana la salonul Domnului Velez. Andrea fiind spuse, mă pun în scaunul cu rotile și plec.

Peste douăzeci de minute, am ajuns la salonul lui Chris. Mă uit pe gemuleț și văd că este în operație. Atunci încep a mă ruga pentru el. La un moment dat,  vine domnul doctor și spune:

Dr: Dumneavoastră sunteți...

Eu: Sunt soția Domnului Velez! Cum se simte?

Dr: Doamnă Velez, eu sunt Vlad, doctorul ce se ocupa de domnul Velez. Cred că știți de la părinții lui, că el a fost în operație. Și din fericire, operația cred că a reușit.

Eu: Cum adică"credeți"?

Dr: Păi... Nu știu cum să vă explic mai pe înțelesul dvs, dar mai pe scurt, dacă în două ore nu se trezește, înseamnă că a murit!

Eu (cu lacrimi in ochi): Pot a-l vedea? Va rog!?

Dr: Sigur!

Înainte de a intra, am rugat-o pe asistentă să îmi aducă o pătură. După ce mi-a adus pătura, am intrat. Acolo l-am îmbrățișat și am început a plânge. După un timp au venit și ceilalți. Dar nu îi văd pe Andreea și pe Erick.

Atunci îl întreb pe Leo:

Eu: Leo, unde este Erick?

Leo: Păi... Erick este acum la o biserică să se roage pentru Chris, și mâine pleaca sa ia actele de divorț.

Eu: Poftim!? Divorț? Cum așa?

Leo: Păi... În ultimă perioadă Erick si Andreea s-au certat foarte mult, iar Erick a decis să divorțeze de ea, deoarece cum a spus el, ea este o c***ă.

Eu: Nu se poate! Cum așa? O cunosc de foarte mult timp!

Leo: Păi, el a spus că într-o zi când a venit acasă, a văzut haine aruncate peste tot prin casă, și a auzit gemete din dormitorul lui și al Andreei. Așa că a fugit în cameră. Când a deschis ușa, a văzut-o pe Andreea făcând *** cu un alt băiat. Dar nu o dată, ci de foarte multe ori! Așa că...

Eu: Nu pot să cred!

După ce am aflat că Andreea este o c***ă, am început să mă gândesc la Chris. Nu am putut să cred ce mi s-a întâmplat! Doua accidente unul după altul. Pe lângă asta, Andreea mai e și curvă!

Peste două-trei minute, doctorul mă externează, iar Diana, celebra mea prietenă îmi dă hainele astea:

Peste două-trei minute, doctorul mă externează, iar Diana, celebra mea prietenă îmi dă hainele astea:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Are gusturi foarte bune! Și plec la o biserică apropriată de spital.

Diana POV
După ce aflase și eu că Andreea e o c***ă, am stat să mă gândesc cum mama naibi poate ea să fie c***ă. Adică... Nu că e urâtă, dar totuși! Cine mama naibi să o **** pe asta? Când era a 12-a, nimeni nu se uita la ea!

Ea era nespălata clasei. Gen, se spăla doar atunci când îi plăcea de cineva. Dar nici atunci nu prea. Ea era genul de fată care...cum să spun... Care vrea doar bani, avere. Ea voia să facă copii cu fiecare băiat cu care se culcă, deoarece, dacă ea ar avea un copil, ar fi putut să ceară pensie alimentară, dar ea ar fi dat copilul la casa de adoptii.

Cred că ar fi trebuit să le spun. Dar, dacă le-aș fi spus, credeau că sunt geloasă, deși nu sunt! Dar... Problema era că... Dacă Joel m-a cerut de soție, am fost foarte ocupată cu pregătirile de nuntă. Ați văzut și voi ce ocupată am fost.

După ce Raluca a plecat la biserica alăturată, a început să mă doară rău de tot burta. Cred că copiii vor să iasă. Nu știu ce s-a întâmplată după, dar știu că am leșinat.

După un timp, mă trezesc într-un salon. Atunci a venit domn doctor, și a spus:

Dr: Doamna Pimentel, Felicitări! Ați născut o fată și un băiat.

Eu: Pe bune!?

Dr: Da! Acum va rog să vă odihniți. A! Era să uit! Copiii, vor mai rămâne puțin timp în spital.

Eu: Ok! Ăăăăăăăă... Pot să sun pe cineva?

Dr: Sigur.

Îmi iau telefonul de pe noptieră, și o sunt pe Raluca. Nu îmi răspunde! Of? O urăsc pe fata asta când nu îmi răspunde. Atunci, îl sun pe Joel. Nu răspunde! Unde Doamne Iartă-mă și-au pus telefoanele? Și le-au pus în ***?

Nu după mult, mă sună Joel.

Convorbirea telefonică
Eu: Hey! Ce faci?

Joel: Hey! Uite... Unde mama naibi ești? Te-am căutat peste tot!

Eu: Calmează-te, te rog! Sunt bine! Vino la etajul 4, salonul...

Joel: Ce mama naibi cauți la etajul ăla?

Eu: M-am dus să văd ce face Chris. Acum vino la etajul 4, salonul 49. De fapt, veniți toți!

Joel: Ok! Dar ce s-a întâmplat?

Eu: Veniți, și o să aflați!

Joel: De cand EȘTI așa de misterioasă?

Eu: De azi! Acum trebuie să închid! Pa!

Joel: Pa?
Convorbire încheiată

După 20 de minute, apar și... de fapt, apare "cavalerul" meu. Oare de ce nu au venit și restul? Aaaaaaaaaau! Cred că ei stau cu Chris. Parcă am auzit ceva că Raluca le-a spus să stea acolo. În fineeeee!

Joel se repede spre mine și spune:

Joel: Dia! Ce s-a întâmplat? De ce ești pe pat? Ești bine?

Eu: Dacă mai pui multe întrebări, jur că te castrez!

Joel: Bn! Ce!? Stai!? Nu e Bine! Și în plus, de ce să mă castrezi?

Eu: Doamne! Ăsta e mai prost decât Veorica!spun eu in șoaptă.

Joel: Ce ai spus?

Eu: Ce ureche fină mai are și ăsta!

Joel: Poftim? Ce ai spus?

Eu: Ăăăăă.... Nimic!😁

Joel: Și de ce să mă castrezi?

Eu: De-Daia! Că-așa vor mușchii mei! Mulțumit?

Joel: Nu...

Eu: În fine! Nu de-asta te-am chemat!

Joel: Păi nu mă mai fierbe atât! De ce m-ai chemat?

Doamne! Cred că vrea să îl bat, dar nu știe cum! Cred că după ce ies de aici, îl bat. Acum să fim sinceri, la faza asta o întrece pe Veorica noastră. Ăsta cred că o cunoaste pe Veorica, și prostia s-a luat. Acum să nu mai stau pe lângă proști, că poate se ia și ajung și eu o proastă! Doamne ferește!

Eu: Joel... Am născut!spun destul de repede încât să nu se înțeleagă.

Hey, dragilor! Am revenit cu încă un capitol! Cred că voi posta mai des, ca să termin cartea asta! Până pe 31.09.2019 voi posta inclusiv pe 31, iar pe 1.09 voi finaliza cartea, și mă voi ocupa de altă carte!

În acest capitol a participat DiaDianutza

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now