capitolul XXXIII

42 6 0
                                    

Chris POV
Recunosc că am înșelat-o într-un fel, pe Raluca, dar o iubesc! Îmi place când o văd geloasă, deoarece asta îmi demonstrează că mă iubește. Și azi, ca să-i arăt cât de mult o iubesc, voi plăti eu cei 26.000 €. Doar pentru a vedea cât valorează ea pentru mine.

Când ajungem acasă, iau banii și mergem la Cazino. Acolo auzim niște țipete. Erau destul de înfiorătoare acele țipete. Țipetele erau ale Ralucăi. Îi împing pe toți, și pentru a o găsi pe Raluca, mă iau după țipete.

Am ajuns într-o cameră cu pereți gri și cu geamurile sparte. Când mă uit după Raluca și acel om, îi văd. Îl văd pe acel băiat dându-și cămașa jos în fața Ralucăi, care ea era destul de oripilată. În clipa de față, el îi rupsese bluza de pe ea, iar ea țipa că nu vrea. Recunosc că ea era sexy chiar și gravidă.

Nu mai gândesc și îi trag un pumn în cap. Dar, el al naibii s-a ridicat și a început să tragă pumni în burtă, coaste, ochi. Dar nu mă las și îi trag înapoi. Dar el mai îmi trage doi pumni in coaste și în ochi, iar eu îmi adun forțele și îi trag un alt pumn în cap.

După ce am terminat această luptă, au apărut și ceilalți. Diana se repede la Raluca și o dezleagă, iar eu... Leșin.

Raluca POV
După ce Chris s-a luptat cu acel idiot, mi-am dat seama că mă iubește și că nu poate renunța la mine! După ce Diana M-a dezlegat, am văzut că iubitul meu a leșinat. Și țip:

Eu: Chriiiiiiis! Dragule deschide ochii! Nu mă părăsi! Te iubesc! Să sune careva la salvare! țip eu cât m-au ținut plămânii. Aaaaaaaaaau! Mă doare rău de tot burta! Cred că gemenii mei vor să iasă.

Și în clipa următoare, Richard mă ia în brațe, mă duce la mașină unde mă pune pe bancheta din spate și mergem la spital.

*La spital*
Când am deschis ochii, am văzut iar acei pereți albi. Atunci l-am zărit pe domn doctor care spunea:

Dr: Felicitări, doamnă Velez!

Eu: Pentru ce?spun eu confuză. Ce s-a întâmplat?

Dr: Ați născut o fată și un băiețel. Dar fiindcă ați născut prematur, adică înainte de termen, vom fi nevoiți să vă mai ținem până până la sfârșitul lui septembrie!

Eu: Yeeeeeeeeeeeey în sfârșit am copii! Trebuie să îi spun lui Chris! Unde e?

Dr: Din păcate, domnul Velez este în comă! Atunci când s-a luptat cu acel răpitor, el a fost lovit de mai multe ori în cap și în coaste, și atunci când a venit aici, a leșinat. Și acum trebuie să mă duc să îi fac operația. Cine vine să îi semneze fișa de externare?

Rich: Vin Eu!  Voi rămâneți aici cu Raluca! Acum, are nevoie de noi!

Richard a venit spre mine și mi-a spus:

Rich: Ralu, nu-ți face griji! Chris va fi bine!

După ce a plecat, am început să plâng. Nu puteam trăi fără el. Înainte de a mă externa, Diana mi-a adus hainele astea:

După ce m-au externat, m-am dus să îl aștept în fața ușii de sălii în care este

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

După ce m-au externat, m-am dus să îl aștept în fața ușii de sălii în care este. După un timp, lângă mine vin restul. Dar de data, toată lumea a venit. Venise fratele meu, verișorii (Frații Jonas), prietenele mele. Atunci, primesc o îmbrățișare uriașă de la toți. După un timp vine asistenta și mă întreabă:

As: Doamnă Velez, vreți să vă vedeți copiii? Sau veniți mai târziu?

Eu: Nu, nu vin! Nu vreau să le transmit această energie tristă pe care o am!spun eu cu lacrimi in ochi.

Atunci iese domn doctor, și îl întreb cum se simte Chris. Și spune:

Dr: Doamnă Velez, ne trebuie sânge. Are careva aceeași grupă de sânge ca a lui?

Fiindcă știm cu toții ce grupă de sânge are, mai toți ne-am oferit să îi dăm sânge. După ce am donat sânge, m-am dus să îmi văd copiii. Erau atât de drăguți! Văd o tăbliță și un creion, și decid să le scriu numele copiii.

Pe băiat îl va chema Bryant, deoarece lui Chris i-ar fi plăcut, Iar pe fată o va chema Florentina. Când să ies, vine o asistentă și îi spun că am trecut numele pe tăbliță. Asistenta a spus "bine!" și am plecat la Chris.

Era ora 20:00. Trecuseră deja două ore de când era în operație. Eu eram la ușă și așteptam să iasă domn doctor. La un moment dat îmi sună telefonul. Era Kandell. Îi răspund și îi zic că Chris e in spital și că îmi cer scuze că nu am mai ajuns la restaurant.

După încep să plâng. După câteva secunde, simt două mâini ușoare puse pe umeri. Când mă întorc, îi văd pe Leo și Yenni, care erau și ei destul de îngrijorați. Îi îmbrățișez și Yenni spune:

Yenni: Dragă, nu mai plânge! Chris va fi bine! Calmează-te! Totul va fi bine! Acum... Unde sunt copiii? Și ce nume le-ați dat? Știu că ați ales amândoi numele.

Eu: Păi... Fiindcă noi nu ne așteptam să vină atât de repede copiii, eu cu Chris ne-am decis să alegem numele copiilor cu o lună înainte. Dar acum, fiindcă am fost într-un fel obligată să decid singura numele copiilor. Vino!

I-am luat pe amândoi de mână și i-am dus unde se aflau copiii. Când au văzut numele "Bryant", parcă le venea să plângă. Atunci Leo m-a întrebat:

Leo: Nora mea dragă, cum ți-a venit în minte acest nume?

Eu: Păi...

Atunci am fost întreruptă de Dia, care a spus:

Dia: Raluca! Te simți mai bine?

Eu: Cred că da! De ce? Ai o veste de la doctor?

Dia: Păi... Am o veste ce cred că o să vă cutremure pe toți!spune ea încărcând să găsească cuvintele potrivite.

Eu & Yenni & Leo: Ce s-a întâmplat?

Dia: Păi... Doctorul a spus că dacă în două ore jumate nu se trezește, va...

Eu: Putem a-l vedea?

Dia: Da!

Atunci fug la Chris. Cand am ajuns, băieții au spus că au intrat. Acum urmez eu Yenni si Leo. După ce Leo Și Yenni au ieșit, am rămas eu. Acolo am plâns și tot am plâns. Deodată simt o mână pe fața mea, care îmi șterge lacrimile. Atunci văd că...

Hey, lume! Am revenit cu un nou capitol! Sper să vă placă 😘. Ne vedem în capitolul următor!

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now