capitolul XXXIV

40 6 0
                                    

Deodată simt o mână pe fața mea, care îmi șterge lacrimile. Atunci îl văd pe Chris, deschizând si închizând ochii. O lacrimă ne-a văzut amândurora. Nu mai stau pe gânduri și plec după doctor. Atunci Yenni Mă întreabă:

Yenni: Raluca! Ce s-a întâmplat?

Eu: Soacro... Chris...

Leo: Ce e cu Chris?

Eu: Chris s-a trezit! țip pentru a mă auzi toată lumea.

Atunci intră doctorul, și văzând chestia asta, i-a scos tubul de respirație, iar după ia chemat pe Leo și Yenni, sí ne spune să intrăm pe rand. După mai bine de o oră, toată lumea l-a văzut, cu excepția mea! Așa că îmi fac curaj și intru.

Când intru, încerc să îmi ascund lacrimile, dar nu prea pot. Mă pun lângă el, și îl țin de mână strâns, dar el își smucește mâna și spune:

Chris: Cine naibi ești? Și ce dracu' vrei de la mine?

Eu: Chris! Eu sunt iubita ta!

Chris: Eu nu am iubită!spune furios, și în momentul de față îi cheamă pe băieți, și spune: Băieți, vă rog să luați târfa asta și să o dați afară!

Eu: Christopher! Eu nu sunt târfă! Eu sunt soția ta, cu care ai un copil!spun cu lacrimi in ochi. Peste trei zile vor face nunta!

Joel: Da, Frate! Ea este soția ta, nu o târfă.

Richard: Chris, ea este soția ta!

Între timp la domn doctor în cabinet.

Yenni: Ia spune-ți, de ce ne-ați chemat?

Dr: Doamnă și domnule Velez, spune el oftând. V-am chemat să vă spun că el și-a pierdut memoria. Doar de familia lui și prietenii lui își aduce aminte aminte. De restul, nu!

Leo: Cum este posibil așa ceva? Deci el n-o s-o cunoască pe soția lui!?

Dr: Nu!

Yenni: Sí cum putem să-l ajutăm să-și recapete memoria!?

Dr: Îl puteți duce în locurile unde obișnuia să se ducă cu soția, poze, tablouri cu ei doi, primele mesaje, doar dacă a fost cazul. Dar ei, unde s-au cunoscut?

Leo: În tabără, mai exact in autocar.

Dr: Mhm! Pai... Puteți să-i arătați locuri cunoscute! Nu știu ce să vă mai zic mai mult de atât!

Yenni: Raluca!spune ea dintr-odată. Ea sigur știe ce-i de făcut!

Leo: Hai să mergem!

***

Eu: Christopher, eu sunt iubita ta! Femeia cu care ai doi copii!

Chiar atunci intrau Yenni si Leo. STAU ce stau lângă fiul lor, apoi mă iau de mână și mergem pe hol. Și încep ei să îmi povestească ce le-a zis doctorul. Eu am rămas șocată când am auzit, și am început să plâng mai tare!

Mă uit la ceas și văd că e 01:10. Atunci Leo se oferă să mă ducă acasă, și accept. Cand am ajuns acasă, îmi iau rămas bun de la Leo, și plec să fac un duș. După doar o oră ies din baie, și fiindcă Chris nu era pentru a mă ține în brațe când mi-e frig, m-am îmbrăcată așa:

 După doar o oră ies din baie, și fiindcă Chris nu era pentru a mă ține în brațe când mi-e frig, m-am îmbrăcată așa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now