capitolul XXX

56 7 0
                                    

Raluca POV
Dimineața mă trezesc cu o durere îngrozitoare de cap. De odată simt o mână pe picior, și îmi aud numele strigat. Deschid un ochi, și îl văd pe maimuțoiul de Chris punându-și mâinile în cap. Și spun:

Eu: Dragă, ce ai? Ești bine?

Chris: Nu, nu sunt!

Eu: De ce? Te doare ceva?

Chris: Ha! Ha! Ce glumă bună! Am o surpriză pentru tine! 

Când aud surpriză, țâșnesc din pat, și mă reped la el, îl pup pe obraz și spun:

Eu: Dragule, dacă ai o surpriză pentru mine, nu trebuie să fi țâfnos! Poți vorbi mai frumos, data viitoare! Gândește-te că eu sunt însărcinată și nu am voie să fiu stresată. Cât este ceasul? 

Chris: Ok!Este ora 11:10  Acum du-te și pregătește-te! Daca mai stăm mult o să întârziem.

După ce l-am împăcat, într-un fel, am intrat în dulap pentru a-mi căuta haine, deoarece nu aveam idee cu ce să mă îmbrac. La un moment dat, cineva mă trage de mână și aterizez pe pat. Era chiar maimuța mea. El se bagă în locul meu în dulap și îmi caută haine. După 10 minute a găsit niște haine superbe. M-am îmbrăcat cu ce mi-a ales el și am plecat spre surpriza lui Chris. 

După jumătate de oră, am ajuns în fața unui restaurant numit SIRENA . Localul arăta uimitor! Când am văzut tot aranjamentul de acolo, am rămas fără cuvinte. Acum, aici vreau să îmi fac nunta. Înainte doream să mi-l fac la un hotel care avea și un restaurant, dar acum, aici vreau să îmi fac nunta. Oamenii erau foarte amabili, chelnerii erau și mai amabili, cel puțin cu mine erau. Nu înțeleg de ce chelnerii mă măsurau din cap până-n picioare și îmi zâmbeau. Cât timp îmi zâmbeau, am putut observa că deja Chris se enervase. Cât timp mâncam, i-am pus mâna pe obraz și i-am spus:

Eu: Chris, te iubesc!

Chris: Cu ce... Nu contează!

Eu: Voiai să mă întrebi cumva Cu ce ocazie?

Chris: Am spus că nu contează! Dar da!

Eu: Îmi trebuie o ocazie să îți spun că te iubesc!? Deci, eu care sunt viitoarea ta soție, nu am voie să îți spun că te iubesc!

În clipa următoare, mă ridic de pe scaun și ies afară pentru a mă mai relaxa. Afară, mă  pun pe un scau, și mă gândesc la ce a vrut să îmi spună prin Cu ce ocazie, trebuia să îi spun că îl iubesc.  Mai bine nu îi spuneam că îl iubesc. Nici nu mi-am dat seama când lacrimile au început să cadă. La un momentdat mă uit pe fereastra restaurantului, și îl vedeam pe Chris la masă cu o chelneriță blondă, și atunci am început să plâng.

După câteva secunde de uitat cum zâmbeau ei unul la celălalt, l-am sunat pe Kandell, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Poate el o să mă facă să mă mai liniștesc. Și în plus, voiam să îl rog să vină să mă aducă acasă.

CONVORBIREA TELEFONICĂ

Kandell: Hey, Raluca!

Eu: Hey, Kandell! Ce faci? Tu pe unde stai?

Kandell: Bine, sunt la muncă, și stau în Tomis Nord. De ce?

Eu: A! Ok!

Kandell: Raluca, ce s-a întâmplat? Daca te cunoșteam de ieri de azi, te lăsam în pace! Spune!

Eu: Păi... Poți veni să mă iei de la restaurantul SIRENA?

Kandell: Dar tu ai permis de conducere nu-i așa?

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now