plecarea spre New York

87 8 0
                                    

A doua zi Chris mă trezește disperat. Atunci îi spun destul de țâfnoasă:
Eu: De ce naiba mă trezești? Doar ști că nu mă trezesc așa de vreme! Apropo, cât e ceasul?
Ch: Este ora 5 dimineața! Acum m-au trezit băieții și mi-au spus că avem avion peste două ore.
Eu: Ce? Dar nu-l aveam peste două zile!?
Ch: BA Da! Dar, Ada a luat bilete pentru azi. Deci du-te și îmbracă-te.
Nu mai spun nimic și plec să îmi fac bagajul. După jumătate de oră, termin de făcut bagajul și plec să îmi fac un duș. După 20 de minute ies din duș și mă îmbrac așa:

După mă duc să mănânc un măr și plec înapoi în cameră

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

După mă duc să mănânc un măr și plec înapoi în cameră. Când ajung în cameră îl văd pe Chris la bustul gol, băgat în șifonier, căutând un tricou.
Îl iau de mână și îl trântesc pe pat, iar eu mă bag în șifonier și cât ai zice pește i-am găsit un tricou care se potrivea cu blugii lui negri rupți în genunchi.
Îi dau tricoul și mă duc să văd dacă Joel și Ada sunt gata. Când intru, Ada nu-i. Îl văd pe Joel că plânge, așa că mă duc lângă el și îl întreb:
Eu: Joel, ce s-a întâmplat? Și unde-i Ada?
J: Păi Ada a plecat! M-am părăsit!spuse el cu lacrimi în ochi.
Eu: Cum așa? Nu are cum!
J: Ba da! Așa a spus în scrisoare. Poftim!spune el și îmi întinde o scrisoare.

   Dragă Joel,
Poate te întrebi de ce te-am părăsit. Răspunsul este simplu. Mi-am dat seama că tu nu ești fericit cu mine și că te gândești în continuare la Diana. Știu asta deoarece aseară te-am văzut cum citeai mesajele de la Diana și oftai la fiecare propoziție pe care o citeai.
Și mi-am dat seama că tu meriți ceva mai bun cum e Diana. Te rog să mă uiți, și să nu îți faci griji în privința mea și a copilului. Vom fi bine. Nu trebuie să îmi dai pensie alimentară. Eu acum sunt în drum către România. Te rog nu mă suna! Te iubesc mult!
                                  Cu drag,
                                 Ada

După ce i-am citit scrisoarea am rămas mască. Nu-mi venea să cred că Ada putea face așa ceva! Îl strâng pe Joel în brațe și îi spun că totul va fi bine. Îi dau drumul și plec în cameră să îi spun lui Chris. După ce aude, decide să nu spună nimic și pleacă la Joel.
Este ora 6:20 și îl aud pe Richard că țipă. Asta înseamnă că trebuie să plecăm. Eu o iau pe Polly și mergem înaintea băieților și începem să povestim ce planuri avem pentru New York. Eu am decis împreună cu Chris să ne plimbăm prin tot New York-ul, să-l târăsc prin toate cinema-urile pe Chris, să o iau pe Polly la Mall. Iar Polly voia să mă care prin fiecare Mall, să se plimbe prin parc cu Richard, să-l târască pe Richard prin toate parcurile😂😂
Cât timp povesteam în mașină, Richard și Chris își făceau cruce când au auzit toate planurile noastre.
Într-un final ajungem la aeroport. Ne urcăm la clasa I. Eu cu Chris pe scaunele din dreapta, Richard cu Polly pe scaunele din mijloc, din rândul din mijloc, iar Erick că Joel în spatele nostru, iar Zabdiel în spatele lui Polly și al lui Richard. Zabdiel a nimerit lângă o doamnă foarte frumoasa. Cei doi au vorbit tot zborul.

Bună tuturor! Îmi pare rău că nu am scris mai mul dar nu mai a alte idei. Mâine sau poimâine veți afla ce se va întâmpla mai departe. Follow pe insta: fluffy_puppy.07

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now