capitolul XXIV

60 7 0
                                    

*A next day*-Raluca POV
Dimineața ma trezesc neliniștită, dar nu știu de ce. Mă duc la șifonier, îmi iau niște haine si deschid ușa. Cand am deschis-o, Christopher dormea în fața ușii. Arunc hainele și îl iau în brațe. Când să îl pun pe pat, mă dezechilibrez și cad peste el. Slavă Domnului că nu s-a trezit. După ce l-am pus, m-am pus și eu lângă el și îi dau un sărut pe frunte.

După ce i-am dat acel sărut, am început să plâng, și s-a trezit. Atunci ridicandu-se in capul oaselor, ma ia in brațe si spune:

Chris: Babe, de ce plângi? Ce s-a întâmplat? Ești bine? Iubire, nu mai plânge!

Eu: Cum poți să fi atât de calm, după tot ce ți-am făcut? Adică, ai dormit pe preș, ca un cățel!

Chris: Ralu, sunt calm deoarece te înțeleg destul de bine! Știu cum e ca mama să te facă de râs. Pe mine m-au făcut cam pe l-a toate fetele! De ce crezi că m-am alăturat trupei!? Și oricum, nu trebuie să îți ceri scuze!

Eu: Tu ai preferat să dormi pe preș, când puteai dormi în altă cameră. Acum chiar știu că tu ți la mine cu adv.

Și atunci îl sărut, și dânsul îmi răspunde la sărut. După câteva minute, mă duc și mă îmbrac așa

 După câteva minute, mă duc și mă îmbrac așa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cat timp eram la baie, mi-a venit o idee. Ideea era să îmi fac și eu un tatuaj. Chris are destule tatuaje, și doresc si Eu sa îmi fac. Ies din baie, și îl văd pe Chris îmbrăcat. Mă pun lângă el și spun:

Eu: Iubire, mi-a venit o idee!

Chris: Ia spune iubire!

Eu: Știi, tu ai multe tatuaje, și m-am gândit să îmi fac și eu un tatuaj. Ce spui?

Chris: Dacă asta îți dorești, poți să-ți faci! Dar cu condiția să mergi la locul unde îmi făceam eu tatuajele când stăteam eu in Romania.

Eu: Ok! Acum hai să mâncăm!

După ce am mai vorbit despre tatuaje, am plecat la bucătărie. Am făcut repede micul-dejun, și ne-am dus să ne uităm la un film. După câteva minute, mă decid să îi arăt locul lui Chris.

Chris pov
Dimineața mă trezesc in pat langa Raluca. O vad plângând si atunci incepe să își ceară scuze, într-un fel. După ce își cere scuze, se duce și se schimbă. După ce s-a schimbat, am plecat să mâncăm și sa ne uităm la un film.

În timpul filmului, mă frământa un gând. Acela era "Cum o pot cere eu pe Raluca de soție?" Adică...vreau să o cer într-un cadru mai special! Nu acasă și sa sărbătorim noi in pat😏 (știți la ce mă refer), nu că nu mi-ar plăcea, dar m-am săturat și eu și ea, că de fiecare dată când avem de sărbătorit, sărbătorim in pat.

După ce filmul s-a terminat, am mers să vizităm orașul. In timp ce vizitam orașul, am trecut pe lângă magazinul unde îmi făceam eu tatuaje. Ne-am oprit acolo și ne-am făcut tatuaje. Raluca și-a făcut 4 tatuaje:

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now