capitolul IX

99 9 0
                                    

Mă trezesc destul de amețită, dar nu știu de ce. Mă uit prin cameră dar nu îl văd pe panda! Mă duc să-mi fac tabieturile și mă îmbrac așa

 Mă uit prin cameră dar nu îl văd pe panda! Mă duc să-mi fac tabieturile și mă îmbrac așa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Și mă duc la restaurantul hotelului unde îi văd pe Zabdiel, Joel, Ada,Richard și Erick. Mă așez lângă ei și le spun:
Eu: Neața!
Toți: Neața!
Eu: L-ați văzut cumva pe Chris?
Erick: A ieșit la alergat prin parc.
Eu: Serios!?
Zabdi: Da, serios! A spus că s-a cam îngrășat și vrea să se apece din nou de sport!
J: Și a mai spus că vrea să fie în formă și pentru tine!
Ada: Păi a cam trebui să faci și tu sport. Ști... Te-ai cam îngrășat ca porcul.
Joel se supără și pleacă. După el se duce Ada, deoarece trebuie să îl împace cumva. Între timp mă ridic și plec în parc.
Cât timp mă plimbam m-am ciocnit de cineva destul de cunoscut. Acela era chiar Kendall din BIG TIME RUSH. Atunci el mi-a zis:
K: Raluca!? Tu ești?
Eu: Nooo! Sunt fantoma de la operă! Normal că eu sunt!
K: Tot cu sarcasmul ai rămas! Ce mai faci?
Eu: Bine, îl caut pe panda!
K: Cine-i panda?
Eu: Panda este iubitul meu.
K: Înțeleg!
Mai vorbim ce vorbim după plecăm fiecare în treaba lui. Îl caut in contunuare pe Chris, până îl văd pe o bancă cu o fată și cei doi se sărutau. Atunci, am început să plâng. Deodată simt o mână pe umărul meu. Mă întorc și văd că era Kendall. El mă ia în brațe și plâng. El mă întreabă:
K: Raluca, de ce plângi? Ce s-a întâmplat?
Eu: Acel băiat de pe bancă se sărută cu altă fată, deși mi-a spus că nu mă va înșela niciodată! Și acum chiar asta a făcut!
K: Gata!spune el și începe să îmi șteargă lacrimile. Să ști că nu e singurul care te iubește! Să ști că și eu te iubesc!
Și începe a mă săruta. Apoi cheamă o mașină și mă duce la hotel. Kandel este fratele Adei.
Când intru toți au venit lângă mine și m-au întrebat ce s-a intamplat. Le spun totul, absolut totul. Atunci mă întorc către Kendall și îi mulțumesc pentru tot. Ada face la fel și după mă duce în cameră.
S-a făcut seara și  adormit plângând. Înainte de-a adormi i-am spus Adei să-i facă bagajele lui Chris, deoarece nu mai voiam de-a face cu el. Și toți au venit a mă calma, deoarece țineau la mine și asta mă făcea mai fericită. Și am adormit cu toți în cameră.

Christopher povestitor
Când am ajuns la hotel era ora 20:00. Nici bine nu am intrat pe ușa hotelului că Ada a și venit și mi-a dat o palmă zdravănă și mi-a spus:
Ada: Cum ai putut să faci așa ceva? Cum ai putut să o înșeli pe Raluca? Ști cât suferă acum  din cauza ta? Tu ai habar cât a plâns?spune ea cu lacrimi în ochi.
Acum am îmbulinat-o rău de tot. Acum să văd pe unde scor cămașa.
Eu: Ce ai femeie!? Ai înnebunit? Cum crezi că aș fi putut a o înșela pe Raluca? Ea este viața mea!
Ada: Nu minți! Kendall, fratele meu te-a văzut! Este martor la ceea ce ai făcut! Ști că Raluca, dacă nu o linișteam noi adică: eu, Erick, Zabdiel,Joel și Richard ea ar fi putut ajunge la spital? Ai noroc că nu au aflat frați ei că dacă aflau, nu cred că mai erai acum aici! Și în seara asta vei dormi în cameră cu Zabdiel, deoarece Ralu nu dorește să te vadă.
Eu: Ok!
Nu pot să cred că e geloasă! Deci dacă e geloasă, înseamnă că mă iubește! Deci... Mâine va urma împăcarea și o voi împăca a știu eu mai bine. Dar cred că ar trebui sa ma culc. Asa ca  m-am culcat.
A doua zi mă trezesc și mă îmbrac așa:

A doua zi mă trezesc și mă îmbrac așa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Și cobor. Acolo îi văd pe baieti la masă Mă duc și le spun:
Eu: Neața!
Toți: Neața!
Eu: Unde este Raluca?
Joel: Este tot în camera ei, cică i s-a făcut rău.
Eu: Ok... Ceeeee????? Și mie nu mi-ați spus? Mă duc să văd ce face!spun eu îngrijorat.
R: Nu te duce! Ada a spus că Raluca nu vrea să te vadă.
Și am plecat să-i pregătesc sirpriza.

Raluca povestește
Când mă trezesc simt că mi se face rău. O chem pe Ada. Ea vine și stă cu mine. (Poate vă întrebați unde este Diana. Simplu! S-au certat, Diana și Erick se certau de foarte multe ori, așa că au decis să se despartă.)
Mai stau puțin în cameră și după mă îmbrac așa

)Mai stau puțin în cameră și după mă îmbrac așa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Și decid să cobor împreună cu Ada. Mănânc și vreau să plec să mă plimb, dar Ada îmi zice că vine și ea cu mine. Dar pe ușa hotelului apare Kandel și spune:
K:Ada lasă că mă duc eu cu ea! Tu stai aici și stai cu cumnatul!
Ada: Dar de unde ști tu  că ea vrea să plece?
Eu: Ada, Kendall are dreptate!
Ada:OK!
Kandel mă ia de mână și plecăm în parc. Cât timp ne plimbam el mă făcea să rând și nu mă mai piteam opri din râs. Deodată îl sună Logan.

Convorbirea la telefon
K: Alo?
L: Alo! Frate unde ești? Te așteptăm de o oră la studio!
K: În parc. De ce? Ați uitat că azi am zi liberă!?
L: Nu am uitat! Doar că Snoop Dogg, vrea să înregistrăm ACUM noul cântec.
K: BINE! În 15 minute vin!
Convorbire încheiată

După ce a încheiat apelul, se uită spre mine și îmi spune toată discuția. Mergem la un restaurant, mâncăm, mai râdem și după un timp Kendall a decis să plece. El pleacă și eu plec în parc under îl văd pe el...

Dragoste cu năbădăi (Vol. 1) FINALIZATĂWhere stories live. Discover now