Το ξέσπασμα

2.5K 306 34
                                    

"Αν κάνεις ακόμα ένα βήμα θα σου τιναξω τα μυαλά στον αέρα!!!"Είπε προς τον Κάσιεν και όπλισε στοχεύοντας τον.

Εκείνος σταμάτησε. Άφησε τη Καταλινα στο έδαφος και βγάζοντας και το δικό όπλο γύρισε προς το μέρος του.

"Νόμιζες δεν θα το μαθαινα; Μου πήρε χρόνια αλλά να που κατά λάθος ο Κρίστιαν ανακάλυψε πως είχες μια αδερφή... Και μαζί με αυτό, έψαξε βαθύτερα και βρήκε και τις συνομιλίες σας... Ομολογώ πως με εξέπληξε ... Μπράβο σου Κάσιεν... Πίστεψες μια πόρνη!" Είπε ο Ίαν σοβαρός.

"Δεν είναι πόρνη παλιό γαμημένε!!" Εκρωξε ο Κάσιεν έξαλλος.

"Δυστυχώς η αλήθεια πονάει... Είναι γλυκά τα λεφτά αδερφέ κι εκείνη σε εκμεταλλεύτηκε... Θα σου πρότεινα, να απομακρυνθείς από τη Καταλινα ... Ήρεμα και αργά. Και θα σε αφήσω να ζήσεις..."

Μέσα στο σπίτι επικρατούσε χαμός αλλά ο Ίαν ήταν σίγουρος για τους άντρες του.

"Πάντα ήξερα πως ήσουν ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Πόσο θα σε πονέσει άραγε ο θάνατος της ;"

"Το ερώτημα είναι, κατά πόσο θα πονέσεις κι εσύ ο ίδιος αδερφέ..." του απάντησε χαμογελαστός.

"Κας;" την άκουσαν να ψελλίζει προσπαθώντας να σηκωθεί και γύρισαν και οι δυο τα κεφάλια τους προς το μέρος της. Ο Ίαν βρίσκοντας την ευκαιρία, και βλέποντας πως ο Κάσιεν ήταν έτοιμος να τη στοχεύσει, πυροβόλησε και το όπλο του έπεσε από το χέρι.

Έτρεξε και δίνοντας του μια δυνατή μπουνιά, έπεσαν στο έδαφος , κατρακυλησαν πιο μακριά και άρχισαν να παλεύουν στα δύο θηρία. Εκείνη προσπαθούσε να σηκωθεί. Το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό, η όραση θολή και οι φωνές τους δεν την βοηθούσαν καθόλου να συγκεντρωθεί.

"Έλα, θα σε βοηθήσω εγώ..." άκουσε ξαφνικά και ένιωσε ένα άγγιγμα στο μπράτσο. Σήκωσε το βλέμμα και είδε μια γυναίκα. Μια θολή εικόνα μιας μελαχρινής γυναίκας που η φωνή της ήταν γνωστή. "Έλα Καταλινα..." ξαναείπε μαλακά και καταλαβαίνοντας πως είναι η Καρολάιν σηκώθηκε.

"Πάμε να φύγουμε γρήγορα. Θα σε βοηθήσω..." της είπε ξανά πιάνοντας την από το ώμο,  τη βοήθησε να σηκωθεί και την οδήγησε στο πιο κοντινο  αυτοκίνητο.  Την έβαλε στο πίσω κάθισμα και πάτησε τέρμα το γκάζι...

Δύο ώρες μετά...

"Τι κατάλαβες παλιό μαλακά;;;" ούρλιαξε ο Ίαν πιάνοντας το κεφάλι του. Η έπαυλη είχε μετατραπεί σε νεκροταφείο ενώ από τη στιγμή που αντιλήφθηκαν πως η Καταλινα λείπει, σταμάτησαν το καυγά. Ο Ίαν προσπάθησε να του εξηγήσει για ακόμα μια φορά, πως ήταν διατεθειμένος να αφήσει τη προδοσία πίσω. Φυσικά και ηταν έξαλλος, αλλά ήξερε καταβαθος πως και ο Κάσιεν ξεγελαστηκε ... Μόλις καθάρισε ο τόπος, μέτρησαν τις απώλειες. Ο Ντερεκ είχε πεθάνει. Το ίδιο και ο Γκάμπριελ. Η Καρολάιν όπως ήταν φυσικό ξέφυγε από το Λουκ μέσα στο πανικό ενώ εντόπισαν και τον Πάμπλο πληγωμένο. Εκείνος ήταν που άνοιξε τα μάτια στον Κάσιεν ,πάντα υπό την απειλή του όπλου του Ίαν και του είπε από τη δική του πλευρά πως έγιναν όλα. Ο Κάσιεν είχε καταρρακώθει.

Mind Games 2 :Her Turn Where stories live. Discover now