Πάτρια εδάφη

2.6K 296 19
                                    


Μόνο αμηχανία θα μπορούσε να υπάρχει μέσα στο καράβι έπειτα  από όλα όσα έγιναν στο Ρίο . Η Καταλινα επέλεξε να ταξιδέψουν μέσω θαλάσσης ενώ ο Γκρέγκορ, είχε αναλάβει τα καλύψει τα ίχνη τους. Δεν ήταν όμως αυτό που την προβλημάτιζε. Κοίταξε στην απέναντι θέση την μελαχρινή καλλονή να κοιμάται και ξεφυσησε.

"Δεν έπρεπε να τη δεχτώ..." μουρμουρησε και ο Κάσιεν την έπιασε απαλά από το χέρι

"Πάμε στη καμπίνα μας..." της πρότεινε και την κατέβασε κάτω. Το πλοίο ήταν τόσο μεγάλο όσο έπρεπε για τις μεταφορές μικρών φορτίων αλλά με λίγα παραπάνω λεφτά, ο ιδιοκτήτης δέχθηκε να τους μεταφέρει. Είχε μονάχα τρεις καμπίνες, με τέσσερις κουκετες οι οποίες ήταν αρκετές.

Μόλις μπήκαν μέσα, ο Κάσιεν ξάπλωσε στη κάτω πλευρά και μπαίνοντας πιο δεξιά, της έκανε νόημα να ξαπλώσει. Τα δάχτυλα του βρέθηκαν ανάμεσα στα μαλλιά της και  τη φίλησε.

"Εγώ δεν την ήξερα έτσι την ιστορία αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις... Και αν θέλεις τη γνώμη μου , κακώς τη δεχθηκες... Μπορεί να έγιναν όλα αυτά μεταξύ μας , αλλά ο Ίαν δεν ήταν ψεύτης. Ακόμα θεωρώ πως αυτή η γυναίκα είπε ψέματα, κι αν δεν είπε, άλλαξε κάτι στην αφήγηση της..." Η Καταλινα χώθηκε πιο βαθειά στην αγκαλιά του.

"Ξέρεις ότι δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Αλλά δεν ξέρω... Αυτή η κοπέλα εικάζει πως έπεσε θύμα του Εμιλιο...Πώς εκείνος την ανάγκασε να κάνει ότι έκανε όταν ανακάλυψε πως είχε κρυφό δεσμό με το γιο του... Τον είχα  ζήσει τον Εμιλιο Κάσιεν... Ξέρω για τι ήταν ικανός"

"Δεν αντιλέγω. Πρέπει να είσαι αφελής όμως για να φύγεις έτσι απλά. Δεν μιλάμε για καθημερινά κοριτσάκια Καταλινα. Η ζωή στις γυναίκες του κόσμου μας , είναι πιο περίπλοκη κι εσύ είσαι ένα τρανό παράδειγμα..."

"Το ξέρω. Και για να δεις ότι δεν την προσέλαβα με δόλο, σκοπεύω να μην τη πάρω μαζί μας σε καμία αποστολή ενάντια στον Ίαν. Ίσως όμως μας είναι χρήσιμη στις υπόλοιπες..."

Ο Κάσιεν το μόνο που έκανε ήταν να της χαμογελάει

"Είμαι αστεία;" ρώτησε ενοχλημένη

"Είσαι πολύ περίεργη τελικά... Θεωρείσαι αδίστακτη, αλλά καταβαθος ..."

"Καταβαθος έχω τιμή Κάσιεν. Όπως και θάρρος να αντιμετωπίσω μόνη τα προβλήματα μου και όχι να εμπλέκω τρίτους σε αυτά"

Ο Κάσιεν ξεκίνησε να αφήνει μικρές δαγκωματιες κατά μήκος του κορμιού της ώσπου έφτασε στη κοιλιά και την κοίταξε.

Mind Games 2 :Her Turn Where stories live. Discover now