Σκοτεινό παρελθόν

2.3K 306 38
                                    

9 χρόνια πριν ...

"Καρολάιν;;; Πάμπλο;;;" Ο Ίαν δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τους στο κρεβάτι. "Δεν ..." άρχισε να τραυλιζει βλέποντας την Καρολάιν να σηκώνεται και να τον πλησιάζει.

"Συγνωμη Ίαν... Δεν είχα πρόθεση απλά...ετυχε και..." εκείνος της άστραψε ένα δυνατό χαστούκι κι εκείνη έπεσε στο πάτωμα.

"ΚΟΨΕ ΡΕ!!!ΈΧΑΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ;"επενέβη ο Πάμπλο μαζεύοντας την από κάτω αλλά ο Ίαν είχε βγει εκτός ελέγχου. Τους όρμησε και την έπιασε έξαλλος από τα μαλλιά.

"Πόρνη!" Φώναξε και φτύνοντας την στη μούρη έφυγε από το δωμάτιο...

"Έπρεπε να του ζητήσεις να χωρίσετε εξ αρχής! Εσύ φταις ! Πηδιομαστε έναν ολόκληρο χρόνο Καρολάιν! Τι περίμενες ότι κάποια στιγμή δεν θα το μάθαινε;;Εκτός κι αν καταβαθος αποσκοπούσες στο να μας έχεις και τους δύο..."

"Και τους τρεις !" Ακούστηκε μια βροντερή φωνή από τη πόρτα. Ο Εμιλιο στεκόταν έκπληκτος και τους κοίταζε. Μόλις είδε τον Ίαν να τρέχει στο σπίτι ταραγμένος, αμέσως κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί αλλά ποτέ δε πίστευε πως μια τόσο δα κοπέλα ήταν ικανή να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο χαμό.

"Τρεις;;" ρώτησε φοβισμένος ο Πάμπλο.

"Μπορείς να την ρωτήσεις γιε μου. Όπως και να έχει, σε δέκα λεπτά τη θέλω έξω από το σπίτι μου ! Εγώ εδώ μέσα πουτανες δεν βάζω!"

Λίγα λεπτά αργότερα...

Έκλαιγε.. έτρεχε και έκλαιγε έχοντας μονάχα στο μυαλό της όσα είχαν γίνει λίγες στιγμές πριν μα σαν έφτασε στο σπίτι της , κοντοστάθηκε. Γέμισε με θάρρος και μπήκε μέσα.

Mind Games 2 :Her Turn Where stories live. Discover now