Ποιος είναι;

2.9K 319 11
                                    


"Το ομορφόπαιδο; Πήρε σοβαρά το ρόλο του ή;" ξεκίνησε να λέει ο Τζόναθαν βλέποντας τον Κάσιεν να παίρνει θέση πλάι της.

"Το ομορφόπαιδο, ήρθε για να κλείσει μια συμφωνία και όχι να ανοίξει μια καινούρια..." του είπε διακόπτοντας τον εχθρικα και βάζοντας το χέρι στην εσωτερική τσέπη του σακακιού του τον αγριοκοιταξε.

"Ραμίρεζ πόσες φορές ακόμα πρέπει να σου πω ότι δεν μπλέκουμε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά;" απευθύνθηκε προς εκείνη απαξιώνοντας για τη κίνηση του Κάσιεν.

"Μάζεψε το θράσος σου Τζόναθαν. Τα αγόρια μου απλά με προφυλάσουν. Και βάλε μέσα αυτό το διάολο να συνεχίσουμε.." τόσο ο Κάσιεν όσο και οι άλλοι, κοιτούσαν το Τζόναθαν χωρίς να καταλαβαίνουν τι εννοούσε η Καταλινα με τον όρο "διάολο" ώσπου τον είδαν να ανασηκωνει τη γλώσσα και κάτω από αυτήν, να βρίσκεται ένα λεπτό αντικείμενο που έμοιαζε με βελόνα. Ο Τζόναθαν γέλασε, το έφτυσε κι εκείνο καρφώθηκε στο τραπέζι με τόση δύναμη, που ανθρώπινο χέρι δεν μπορούσε να το τραβήξει.

"Ωραία...Η ζωή αυτής της γυναίκας κρύβει ακόμα ένα ψυχακια από πίσω..." μουρμουρησε ο Λιαμ στο Λουκ.

"Λοιπόν κύριοι. Έχω αυτό που θέλετε!" Είπε η Καταλινα σπάζοντας την αμηχανία της στιγμής "Εσείς έχετε αυτό που θέλω εγώ;"

Ο άντρας που καθόταν στη μέση κοίταξε το Τζόναθαν και εισπράττοντας ένα θετικό νεύμα, ανέβασε πάνω στο τραπέζι μια βαλίτσα. Το εστιατόριο είχε κλείσει εξολοκλήρου από τους ίδιους και χωρίς φόβο για αδιάκριτα βλέμματα την άνοιξε.

"Τριάντα εκατομμύρια δολάρια σε δεσμιδες των εκατό" αποκρίθηκε τείνοντας τη βαλίτσα προς το μέρος της Καταλινας κι εκείνη χωρίς να μπει στο κόπο να τα μετρήσει, την έκλεισε.

"Δεν θα τα δεις ;" ρώτησε ο Κάσιεν έκπληκτος

"Όχι. Εμπιστεύομαι αυτόν τον άντρα μέχρι το κόκαλο" του ψιθύρισε και γυρίζοντας προς το Τζόναθαν του έκλεισε το μάτι. "Νομίζω η συνεργασία επετεύχθη με επιτυχία. Λιαμ ; Θα μου κάνεις τη τιμή;"

Εκείνος πλησίασε σιωπηλός. Έβγαλε από τη τσέπη του ένα μικροσκοπικό μαύρο κουτί και το πάσαρε στον άντρα που της έδωσε τη βαλίτσα. Εκείνος έπραξε όπως και η ίδια. Το πήρε και το τοποθέτησε στη τσέπη του χωρίς καν να το κοιτάξει.

"Θα χαρώ να υπάρξει κι άλλη συνεργασία στο μέλλον κύριοι. Και τώρα μας συγχωρείτε. Έχουμε λίγα δολάρια για να ξοδέψουμε..."

Mind Games 2 :Her Turn Onde histórias criam vida. Descubra agora