Απώλειες

3K 317 40
                                    


Τα νέα για το θάνατο του Εμιλιο Γκαρσία, ο οποίος βρέθηκε στο ίδιο του σπίτι καρφωμένος με μια λεπίδα στη καρδιά, έκαναν το γύρω της εγκληματικής κοινότητας αρκετά γρήγορα .

Έβγαλε τα μαύρα γυαλιά της , άπλωσε τα ηλιοκαμμενα της πόδια στην άμμο, και κατεβάζοντας λίγο το καπέλο για να μη τη χτυπάει ο ήλιος, άφησε το βλέμμα της να χαθεί στη θάλασσα. Τα δίδυμα μάλωναν για ακόμα μια φορά σαν μικρά παιδιά ενώ ο Κάσιεν με τον Λαντον συζητούσαν χαμηλόφωνα στην ακρογιαλιά. Τρεις μήνες πέρασαν από εκείνη τη μέρα που ξύπνησε στο Μαρόκο. Τρεις ολόκληροι μήνες κι εκείνη πλέον, ήταν αρκετά πιο μακριά, στα παράλια της Σιγκαπούρης . Με το θανάσιμο τσιπ στα χέρια της , και με την απόφαση να ανασυγκροτησεί ολόκληρη ομάδα και να κινηθεί εναντίων του Γκαρσία, έβλεπε μπροστά της ένα μέλλον λαμπρό.

"Μήπως να τελειώνει το πλατσουρισμα αγόρια μου;"φώναξε και τα δίδυμα την κοίταξαν λυπημένα.  Πόσο τους λάτρευε... Το κάθε ένα απο τους δύο για διαφορετικούς λόγους. Το ξεκαθάρισμα που έπρεπε να γίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Κάσιεν δεν άργησε. Η απόφαση να κρατήσουν σε πιο επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο τη σχέση τους , ήταν δική του και φυσικά εκεινη συμφώνησε. Ανακοίνωσε στα αγόρια τις σκέψεις της , και εκείνοι ενθουσιάστηκαν. Όλοι εκτός από το Λαντον ο οποίος έβλεπε τη καταστροφή.

"Μη δίνεις διαταγές γιατί θα βγω και ξέρεις τι θα γίνει!" Φώναξε ο Λιαμ δείχνοντας της τα μπράτσα του κι εκείνη έβαλε τα γέλια.

"Να σε πληροφορήσω πως σε δύο ώρες έχουμε συνάντηση στο ξενοδοχείο με τους αγοραστές; Η μήπως η θάλασσα σου πήρε το μυαλό μικρό μου ;"

"Δεν ειμαι μικρό σου δεσποινίς Ραμίρεζ! Και δυστυχώς έχεις δίκιο. Μετά όμως μου χρωστάς ένα βραδινό μπάνιο..."

Ο Κάσιεν του έριξε ένα άγριο βλέμμα και ο Λουκ του έδωσε μια μπουνιά στη κοιλιά.

"Τι βαράς ρε ;" γκρίνιαξε αμέσως.

"Μάζεψε τις ορμές σου. Μόνο εσύ μας έλειπες τώρα!" Του ψιθύρισε ο Λουκ.

"Εγώ φίλε, πάντα έλεγα πως τη γουστάρω,  όχι πως έχω και ελπίδες αλλά..."

"ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΟΡΙΑ! ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΌΜΟ!" Φώναξε εκείνη. Ο Κάσιεν βγήκε πρώτος από το νερό, πήγε κοντά και της άφησε ένα φιλί στο λαιμό.

"Τρελαίνομαι για το χρωματακι σου..." της είπε κι εκείνη του γέλασε. Ήταν ο Κάσιεν. Φυσικά και δεν θα τηρούσε το λόγο του. Η διαχυτικοτητα του, συνδυασμένη με την γοητεία που εξέπεμπε αλλά και το παρελθόν που είχαν οι δυο τους , τον έκανε αρκετά επικίνδυνο για την ίδια.

Mind Games 2 :Her Turn Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang