Εισαγωγή

5.6K 350 17
                                    

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις του Ελληνικού Νόμου (Ν. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα) και τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας του συγγραφέα κατά οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, διανομή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση, παρουσίαση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή (ηλεκτρονική, μηχανική ή άλλη) και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου.

Τα ακόλουθα αποτελούν μη πνευματική ιδιοκτησία μου και ανήκουν καθαρά στους δημιουργούς τους :
Α) Εικόνες
Β) τραγούδια +μουσική +στιχοι
Γ) Φωτογραφίες

Το παρόν έργο που είναι γραμμένο από εμένα , αποτελεί καθαρά δική μου πνευματική ιδιοκτησία. Εχει καταχωρηθεί και κατοχυρωθεί νομικά.Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αντιγραφή και κάθε είδους υποκλοπη του κειμένου χωρίς την δική μου γραπτή άδεια



Δεν έμαθα να φοβάμαι. Ούτε έμαθα να τρέχω να ξεφύγω από τις συνέπειες των πράξεών μου. Έχω όλη τη επίγνωση του παρελθόντος όπως έχω επίγνωση και το ζοφερό μέλλον που απλώθηκε πάνω από τα κεφάλια όλων.

Εκδίκηση; Τόσο γελοία λέξη...
Προτιμώ το θάνατο. Πιο απλή, πιο μεστή, πιο ... Πιο δική μου θα τολμούσα να πω.

Κοιτάζω τον εαυτό μου στο καθρέφτη. Δεν πέρασαν πάνω από δύο χρόνια αλλά ακόμα είναι σαν χθες... Η Νέα Υόρκη ,το Μπρούκλιν, και ολόκληρες οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα έλεγα με περηφάνια πως έχουν διασπαστεί.

Δεν μας αγγίζουν.
Δεν μας βλέπουν ...
Δεν μας εντοπίζουν...
Είμαστε όμως εκεί...
Να χαλάμε κάθε τους αποστολή και να τη κάνουμε δική μας.
Να γκρεμίζουμε εν μια νυκτί όσα εκείνοι χτίζουν βδομάδες, και να γελάμε...

Mind Games 2 :Her Turn On viuen les histories. Descobreix ara