Όμορφα νέα

2.5K 305 46
                                    


Θάλασσα... Της ήρθε η μυρωδιά της ακόμα κι αν το σπίτι που έμεναν τους τελευταίους μήνες ήταν στην άλλη άκρη. Οι δουλειές πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο , τα λεφτά πολλά και φυσικά η σκέψη να ακολουθήσει τα χνάρια του και να δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος τους στα ιδρύματα, ήταν γεγονός. Η Καταλινα δεν ήθελε να τον σκοτώσει, ήθελε όμως να πάρει την εκδίκηση της δείχνοντας του πως είναι εξίσου ικανή με εκείνον. Πώς εκείνη την αναθεματισμένη μέρα όφειλε να της δώσει την ευκαιρία να του εξηγήσει αλλά εκείνος επέλεξε το μονοπάτι μιας εκδίκησης που τους έφτασε στα άκρα.
Έκλεισε τα μάτια, μύρισε τον βροχερό αέρα που έφερνε μαζί του και την αγαπημένη της μυρωδιά και κλείνοντας τη μορφή του στις σκέψεις της, τα άνοιξε. Αγνάντευε την απέραντη θέα ολόκληρης της πόλης ενώ παράλληλα, σκέφτηκε και τον Κάσιεν. Έναν Κάσιεν που αποτελούσε ακόμα μυστήριο για την ίδια. Ναι μεν της έδειξε την αφοσίωση του, αλλά κάτι δεν την άφηνε να αφεθεί ακόμα και μετά από τόσο καιρό. Παλαιότερα δεν ήταν έτσι. Παλαιότερα ο έρωτας τους πριν παρασυρθεί στα δίχτυα του Ίαν ήταν αληθινός. Μετέπειτα όμως, δεν ήξερε ούτε και η ίδια σε ποιον να αποδώσει τις ευθύνες για τα παγωμένα της συναισθήματα. Δεν θεωρούσε πως του άξιζε μια τέτοια συμπεριφορά από τη πλευρά της. Αν μη τι άλλο, στάθηκε πλάι της ως το τέλος.

Ένα απαλό χτύπημα στη πόρτα, συνοδευόμενο από έναν ξεροβηχα αμέσως μετά την έκαναν να κλείσει το παράθυρο και να γυρίσει προς τα πίσω.

"Τι συμβαίνει Γκρέγκορ;" ρώτησε καθώς σπάνια εκείνος την επισκεπτόταν στο δωμάτιο της.

"Έχω κάποια νέα. Περίεργα νέα αλλά και τρομακτικά ταυτόχρονα..."

"Μην προσπαθείς να με τρομάξεις. Έπαψα να το κάνω καιρό τώρα. Πες μου τι συμβαίνει γιατί απόψε έχουμε τη ληστεία στο Davis"

"Πολύ φοβάμαι πως δεν θα πάμε σε ληστεία Καταλινα ... Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι μετά  από όσα εχω..."

"Καθυστερείς και δεν έχουμε χρόνο. Πες μου τι συμβαίνει κι εγώ θα κρίνω κατά πόσο μπορώ να ανταπεξέλθω. Εκτός αυτού, όπως ξέρεις με τον Αλεξεγιεφ στη πόλη, ο Ίαν θα αποκτήσει σύμμαχο. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε..."

Εκείνος ξεροβηξε ξανά...

"Κι εγώ γι αυτό ήρθα να σου μιλήσω..."

Την ίδια στιγμή.

Ο Κάσιεν μάλωνε για ακόμα μια φορά με την Καρολάιν για τις τηλεοπτικές  επιλογες της, ώσπου οι ξαφνικές τσιριδες της Καταλινας του πάγωσαν το αίμα. Πετάχτηκε έντρομος από το καναπέ , άρχισε να ανεβαίνει δύο δύο τα σκαλιά και φτάνοντας στο δωμάτιο της έβγαλε το όπλο και μπούκαρε μέσα.

Mind Games 2 :Her Turn Where stories live. Discover now