Χτίζω με πηλό

2.7K 311 13
                                    


1 εβδομάδα αργότερα

ΚΑΤΑΛΙΝΑ

Χιόνι...Τόσο λευκό, πυκνό  και απατηλό. Νομίζεις ότι είναι αγνό, σε κάνει να θέλεις να βαδισεις πάνω στην πάχνη του αλλά εκεί τη πατάς. Δεν ξέρεις τι κρύβει από κάτω. Μπορεί να κάνεις ένα βήμα και να είναι σταθερό, άλλο βήμα να σε κάνει να γλιστρήσεις ενώ το επόμενο να κρύβει από κάτω μια μαύρη τρύπα. Το χιόνι είναι ύπουλο. Θανατηφόρο θα τολμούσα να πω. Βρισκόμαστε σε ένα σαλέ λίγο έξω από τη Μόσχα. Όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο είμασταν πέντε  αλλά τώρα γίναμε επτά. Ήμουν σίγουρη πως θα ερχόταν ο Γκρέγκορ αλλά δεν περίμενα και από το Τζόναθαν να θέλει. Με εξέπληξε... Ειδικά μετά από το καυγά που πατήσαμε στο μπαρ του ξενοδοχείου. Εντολές... Έπρεπε να εκτελέσει εντολές και να μείνει μακριά μου για να έχω καθαρό μυαλό όταν θα έφτανε η ώρα να πάω στο Μπρούκλιν. Αυτή ήταν η δική του αλήθεια την οποία φυσικά και δε δέχθηκα αλλά εκείνος μου παρουσίασε τρανταχτά επιχειρήματα από την πλευρά των Γκαρσία. Ίσως και να είχαν δίκιο. Ίσως αν δεν έφευγε ξανά μην μεγάλωνε το μίσος μου για τους άντρες...Έτσι τουλάχιστον το έβλεπε  ο Εμιλιο γιατι η αλήθεια είναι πως το Μπρούκλιν έμελε να γίνει καταστροφική επιλογή ακόμα και για τον ίδιο.

Αύριο φεύγουμε. Ο Τζόναθαν επέμενε πως έχει ένα πρόσωπο κλειδί στα παράλια της Βραζιλίας και θέλει να τη γνωρίσω. Γυναίκα... Μια γυναίκα...
Δεν έφερα αντίρρηση. Με τον Γκρέγκορ να καλύπτει πλέον τα ίχνη μας , ο Ίαν δεν θα καταλάβει από που του ήρθε. Δεν ειμαι χαζή. Ήξερα πως μας παρακολουθούσε καιρό τώρα αλλά δεν με ενδιέφερε. Τόσο εκείνος όσο κι εγώ χρειαζόμασταν μια ανασυγκρότηση.

Τα πράγματα μέχρι στιγμής πάνε παραδόξως καλά αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Δεν λείπουν οι βραδινό καυγάδες του Κάσιεν  με το Τζον , αλλά έχει κι αυτό τη πλάκα του.

Αν η γυναίκα που πρότεινε ο Τζον είναι καλή, τότε δεν θα χρειαστώ άλλο μέλος. Ξέρει να χειρίζεται άψογα κάθε όπλο ενώ έχει κλίση προς τους μακρινούς στόχους. Θα είναι χρήσιμη... Βέβαια τα αγόρια στην αρχή δεν ήθελαν δεύτερη γυναίκα αλλά δε πειράζει. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν να εμπιστεύονται το γυναικείο χέρι όπως έκαναν με μένα.

"Θα κάθεσαι για πολύ ώρα στο παράθυρο;" ακούω και γυρίζοντας βλέπω τον Κάσιεν να έχει βγει από το μπάνιο. Δεν είμαστε επίσημα μαζί. Δεν θα μπω ποτέ ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε όμως μια αρκετά καλή βάση για να πορευτούμε παρέα.

Mind Games 2 :Her Turn Where stories live. Discover now