Capitolul 1

3.9K 213 8
                                    

    Inima a început să-mi bată puternic când am dat cu ochii de Colton care se juca cu copiii noștri în grădina casei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    Inima a început să-mi bată puternic când am dat cu ochii de Colton care se juca cu copiii noștri în grădina casei.

    Acum nouă ani când am aflat că sunt însărcinată, am fost, într-adevăr, foarte speriată. Niciodată nu am crezut că voi fi o mamă bună, dar Colton a fost acolo pentru mine.

     Fiecare cădere nervoasă pe care am avut-o în timpul sarcinii a fost rezolvată oarecum de Colton. Iar înainte de a intra în travaliu am știut că totul va fi bine.

      Bineînțeles, au fost momente, după nașterea lui Kaden, care mi-au testat teoria. Începea să plângă iar eu încercam tot ce îmi stătea în putere să îl liniştesc, dar nimic nu mergea. Atunci, începeam şi eu să plâng, deoarece eram sigură că motivul pentru care plângea era pentru că eu eram o mamă oribilă. 

    Sărmanul Colton era pus în situaţia de a alege pe care să-l liniştească primul, pe sufletul său pereche sau pe fiul lui. 

    Dar totul a început să decurgă mai bine din momentul în care Evelyn s-a născut, acum cinci ani. Eram mult mai încrezătoare. 

    Era ciudat cum totul a luat o întorsătură de nouăzeci de grade, nervii întinşi la maxim şi stările mele schimbătoare pe care le avusesem cu Kaden, nici nu au apărut la Evelyn. Şi privindu-l acum pe Colton care alerga după copii, merita fiecare minut de panică şi îngrijorare din trecut. 

   — Mami! a ţipat Evelyn, alergând direct în braţele mele. Degetele mele i-au mângâiat buclele castanii, iar ea m-a îmbrăţişat. Mâinile ei micuţe s-au agăţat de mine şi a început să chicotească, încercând să se ascundă de Colton. 

   — Nu, tati! a început ea să râdă când Colton s-a aplecat pentru a o ridica. Am zâmbit uşor la reacţia ei când Colton a început să o gâdile. 

   — Evelyn a fost prinsă, dar tati este prea încet pentru a mă prinde pe mine, l-a provocat Kaden pe tatăl său din cealaltă parte a curţii. 

    Colton şi-a îndreptat capul către fiul său, având întipărit pe faţă un rânjet sexy. Am întors-o pe Evelyn în poala mea pentru a putea privii mai bine întrecerea. 

    Colton s-a aplecat deasupra mea şi am fost imediat fascinată de ochii lui ciocolatii. Kaden era o copie fidelă a tatălui său şi deja îmi părea rău pentru viitoarea lui pereche. Exact ca mine, săraca fată nu avea nicio şansă împotriva acestor ochi şi a şarmului său. 

   — Un sărut care să poarte noroc, kitten? Buzele lui s-au lipit dulce de ale mele, mângâindu-mi buza de jos cu limba. 

   — Ew, tati, a chicotit Evelyn, împingându-l uşor de lângă noi. 

    Colton s-a întors către Kaden şi a început să alerge după el. Era destul de rapid, dar tatăl său era un Alpha. Nu era nici pe departe gata să-l învingă pe Colton la ceva. Dar destul de curând, Kaden va fi cel care îl va alerga pe Colton după bani. 

Raised by an AlphaWhere stories live. Discover now