Bronvermelding

42 3 2
                                    

Het idee van de verhaallijn is geïnspireerd door de volgende dingen:
Het Episode verhaal "The Infected" door caitoriri.writes op instagram; De film "World War Z" op Netflix en onze eigen fantasie!

De namen zijn deels gebaseerd op personen die Joselien en ik zelf kennen, behalve natuurlijk Joselien en Inez, want dat zijn we zelf.
Dat gaat om de namen:
Wouter, Ella, Hester, Isa, Shamira, Mirthe, Daniëlle, Ming-Jeng, Niek, Nathaniel en Marit.
De namen wie niet gebaseerd zijn op personen die Joselien en ik zelf kennen zijn:
Cassandra, Thomas, Anna, James, Anna-Fleur, Julia, Lara, Eline, Liesbeth, Gertjan, Milan, Stijn, Teun, Luna, Sander, Daan, Maya en meneer Staartjes.
De zelfbedachte namen heb ik van babybytes.nl, behalve meneer Staartjes.
De namen van Bas, Bob en Bibi zijn geïnspireerd op de drie personages uit een verhaal dat mijn zusje Hester ooit heeft geschreven.

Vanwege privacy-redenen kan ik niet zeggen op welke stad ik de stad in Zombie Flare heb geïnspireerd, aangezien dat dezelfde stad is waarin Joselien en ik wonen, maar ik heb het museum, het plein met het standbeeld, het Grote Plein, de smerige steegjes, Joseliens restaurant en de andere winkels (behalve de winkel van Cassandra's ouders en het verlaten winkelpand op het einde, die zijn fictief) geïnspireerd op die uit onze stad en de school waar we zelf ook op zitten.

Ook wil ik mijn excuses aanbieden voor iedereen die Joselien en ik in het echte leven ook kennen die in dit verhaal die een zombie is geworden en ook iedereen met toevallig dezelfde naam als personages in dit boek die een zombie is geworden.
Het is echt niet persoonlijk bedoeld, maar het was nodig voor de verhaallijn.

Zombie Flare speelt zich af in het jaar dat Joselien achttien is en ik zeventien. Momenteel is Joselien zestien en ben ik vijftien, dus zou Zombie Flare zich in juni 2021 af moeten spelen.
Laten we allemaal hopen dat er dan niet echt een zombie-virus verspreidt door het land ;).

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Zombie Flare (Dutch)Where stories live. Discover now