97/100

1K 92 6
                                    

       Şaşırtıcı olmayan bir şekilde ev de boştu. Kapı 2 kere kilitlenmişti ve masada çoktan soğumuş yemekler vardı. Özenle yerleştirilmiş iki mum da göze çarpıyordu ama, geçen saatlerin sonunda söndürülmüş olmalıydılar.


       Genç doktor elini saçından geçirerek iç çekti. Bugünü uzun zamandır bekliyordu ama hayat her zamanki gibi mutlu olmasına izin vermemişti. Asıl sorun kaçırdığı yemek değildi, onun yerine Marinette'in kızgın olup olmadığını merak ediyordu.



     Bu bir son dakika buluşması değildi, genç kız Luka'yı iki hafta önce arayarak bunu kararlaştırmıştı. Dolayısıyla Luka'nın da azır olması gerekirdi, Marinette'i hayal kırıklığına uğratmaya hakkı yoktu. Hele de genç kız onun için bunca şey yaptıktan sonra.




       İçeri girdiğinde koltuğun üzerine attığı kabanını tekrar aldı ve ayakkabılığa yöneldi. Genç kızın gönlünü almalıydı, onun üzülmesi fikri bile Luka'yı delirtmeye yetiyordu çünkü. Marinette'in kalbini böylesine kırmışken rahatça oturup televizyon izleyecek hali yoktu ya? Yaptıklarının sorumluluğunu almalıydı.

   

      Küçüklüğünden beri ona öğretilen buydu, ve şimdi de bu öğretilere karşı gelmeyi planladığı söylenemezdi.




     Kanında dolaşan adrenalin eşliğinde kapıyı arkasından kapattı ve asansöre yöneldi. Sıradaki görevi, genç kızı bulmak olmalıydı.

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now