67/100

1.6K 133 36
                                    

"Bunun adı mükemmellik, unuttun mu, ben senin gibi birinin sevgilisiyim." F

...


       "Ne demek düştün! Benim neden haberim yok? Revire gittin mi?" Luka ard arda soruları sıralarken Marinette de dramatik bir biçimde elini alnına koydu ve ailesi evde olmadığından kantine doğru yürümeye devam etti. "Tek başıma kendi yaralarımı sardım, hem dizim kanıyordu da!"




      Aniden Luka genç kızı belinden tutup kucağına alınca Marinette düşmemek için sıkıca göğsüne tutundu. "O zaman daha fazla yürüyüp acı çekmeni istemeyiz değil mi?" Marinette güldü ve elini ileri doğru kaldırdı. "İleri!"




       Öğle arası çoğu öğrenci evine gittiği için koridorlarda az sayıda kişi vardı, onlar da gördükleri manzaraya karşı gülümsemekle yetinmişlerdi. Kantine geldiklerinde Luka genç kızı masalardan birinin üzerine oturttu ve tost almak üzere uzaklaştı.




        Genç kız telefonunu çıkarıp twitterdan gelen bildirimlere bakarken, duyduğu tanıdık sesle bakışlarını kaldırdı. "Aha, bizim sürtük kendine hemen yeni birini bulmuş." Bu kişi Lila'dan başkası değildi, üzerindeki o iğrenç beyaz elbise yüzünden Marinette kusabilirdi. 





      "Ah, duyamadım da, sizin kadar düşük seviyeli insanları sessize alıyorum ben."  Genç kız telefonunu deri ceketinin cebine geri yerleştirdi ve masanın üzerinde istifini bozmadan oturmaya devam etti. Sandalye kullanmak ona hep itici geliyordu, ayrıca canı nerede isterse orada otururdu, okul için verdikleri binlerce dolar çöpe gitmiyordu sonuçta.




       Ayaklarını sallandırmaya devam etti, bu sırada görüşüne sarı kafa da girmişti. "Tch, Lila, bu kızla neden konuşuyorsun ki? O sorunlarını yumruk dışında bir şeyle çözemeyen biri." Marinette aniden ayaklarını sallamayı bıraktı ve gözlerini kocaman açtı. "Ne dedin sen? Yumruklarımdan sıkıldıysan tekmemle de tanışabilirsin!" Tam masadan atlamıştı ki Luka önüne geçerek genç kızı durdurdu.




       "Luka, eğer kalbinin kırılmasını istemiyorsan önümden çık, bu çocuğu gebertmeden buradan çıkmayacağım artık!" Sakin kalmak için yumruklarını sıkıyordu, yoksa Luka'ya patlayacağı kesindi.


...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα