88/100

1.2K 96 20
                                    

Not: Söylemeyi unutmuşum, bu kitapta yaz tatili dersem 3 aylık bir tatilden bahsetmiyorum. Her 3 ayda bir 1 aylık tatilleri var.

...

        Marinette okulların 1 aylık tatilden sonra tekrar açılmasıyla okuldaki son yılları olduğunu hatırlayarak iç çekti. Sonunda okuldan kurtulacaktı, büyük bir neşeyle okula gelmeliydi aslında, ama nedense içinde küçük bir üzünti vardı.




       Sırtındaki kanken çantanın saplarını daha da sıktı ve merdivenlerden yukarı çıktı. En üst basamağı da geçmişti ki, Adrien ile karşı gelmesiyle durmak zorunda kaldı. "Ne var?" Sertçe sorunca sarışın genç sırıtmış, tek elini beline yerleştirmişti.





       "Bakıyorum da koruman yok, tek başına korkmuyor musun?" Koruma  derken Luka'dan bahsettiğini biliyordu. Ve Marinette başkaları tarafından korunmaya muhtaç biri olmaktan nefret ederdi.





        "Sen sürtüğün olmayınca rahat ediyorsun ya, ben sana bir şey söylüyor muyum?" Bu sırada sınıfından çıkan Lila da kulak misafiri olmuş, Marinette'in karşısına geçmişti. "Ne sürtüğü be? Asıl sensin sürtük olan."






        Lacivert saçlı genç kız sırıttı. "Kendini kabul etmekte bu kadar zorlanma Lila, beni üzüyorsun." Lila duydukları ile sinirlenerek Marinette'in omzuna sertçe vurdu. Beyaz tenli kız dengesini kaybetmiş, merdivenlerden aşağıya yuvarlanmıştı.






        Koridordaki diğer öğrenciler korkuyla çığlık atmış, olayı gören nöbetçi öğretmen de merdivenlerden aşağı inmeye başlamıştı.

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now