92/100

1.1K 94 14
                                    

         "Lila okuldan atıldı, Adrien ise disiplin cezası alması nedeniyle babası tarafından ev eğitimine geri döndürüldü." Alya Marinette'e olanları anlattıktan sonra vazodaki çiçekleri düzeltti.




        Marinette lisede öğrendiklerinde de eksiklikler yaşadığı için okuldan eve geçecekti, yani Alya ile artık çok nadiren görüşebilecekti. "Kızım, sizin durumunuz bu kadar iyi miydi ya? Duyduğuma göre Adrien'ın özel öğretmenleriymiş sana eğitim verecek olanlar."



        Genç kız güldü ve elini dramatik bir biçimde alnına yerleştirdi. "Beni ağır bir şekilde yaraladığı için, ailem Lila'nın ailesine tazminat davası açtı. Kızın ailesi de zenginmiş sanırım."


        Alya 'siz az değilsiniz' bakışı attıktan sonra aldığı arama ile telefonuna baktı. "Ah, ailem köpeğini getirmiş. Annenler hastanede oldukları için Hikaru'ya biz baktık da. Sana moral olur belki."



      Lacivert saçlı genç kız şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdı. "Hikaru? Benim köpeğim mi var?"





      Alya başını sallayarak çıktı, ardından yaklaşık yarım saat sonra saklayarak getirdiği hayvanı Marinette'in kucağına bıraktı. Hikaru sahibini hemen tanımış, neşeyle zıplamaya başlamıştı.






       "Alya, peki bu tatlı köpek nereden geldi?" Alya sağa sola baktı cevaplamadan önce, sorudan kaçmak ister gibi bir hâli vardı. "Eski sevgilin desem?"

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now