55/100

1.7K 163 25
                                    

Selam, bir duyuru yapmadan edemeyeceğim. Don't Leave Me Behind kurgunun gidişatının korunmaya alınmasını amaçladığımdan dolayı yalnızca takipçilerime açık hale getirildi. Okumak isterseniz beni takip edip uygulamaya tekrar girmeniz/ sayfayı yenilemeniz gerekiyor.

"Luka, ben ölürsem ne yaparsın?"

...

         Hava hafif yağmurlu olsa da güneş parıldıyordu, Marinette manzarayı izlemek için kafasını pencereden dışarıya uzattı. Bu sırada karşıdaki çiçekçiden çıkan Luka'yı fark etti. Elinde oldukça büyük bir papatya buketi vardı, ayrıca saçlarının uçlarını tekrar mı boyamıştı o? "Hey Luka!"



       Pencereden uzanarak elini salladı. Ancak Luka onu duymamıştı, kaldırımın karşısında bir yere odaklanmış gibi görünüyordu. Genç kız şaşkınlıkla o tarafa baktı. Uzun siyah saçları olan bir kızdı bu, arkası dönük olduğu için Marinette pek de fazla ayrıntı fark edebilmiş sayılmazdı.



       Luka elindeki bu keti genç kızın eline tutuşturdu, ardından da ona sarılarak arkasından elini sallamaya başladı. Marinette ise dizlerinin güçsüzleşmesi ile yatağına oturdu. Ona ne oluyordu ki? Neden aniden üzülmüştü böyle? 



       Beyninin yanıyor gibi hissettirmesi üzerine yatakta yuvarlanarak telefonuna uzandı. Neler döndüğünden emin olmasının tek bir yolu vardı, o da en iyi arkadaşına danışmak. Alya'nın ismini görmesiyle arama tuşuna bastı ve telefonu kulağına götürdü.

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now