94/100

1.2K 103 15
                                    

          "Ama... nasıl... sen... yani..." Marinette Luka'ya baktı ve kahkaha atmaktan kendini alıkoyamadı. "Ah, bari düzgün bir cümle kursaydın. Şimdiiii, şöyle açıklayayım, bir Tıp 2. sınıf öğrencisi olarak sen de biliyorsun ki kokuların hafıza olarak alındığı yer farklıdır. Bu yüzden insanlar hafızalarını kaybettiklerinde, tanıdık bir koku sayesinde her şeyi hatırlayabilirler."





             "Ben... anlamıyorum." Luka şaşkın bakışlarını atmaya devam ediyorken Marinette kocaman gülümsedi. "Hani senin bana verdiğin bir hırka vardı ya, hatırlıyor musun? O zamanlar anonim olduğunu bilmiyordum gerçi. İşte o hırkayla karşılaştım 6 ay önce, ve giyindiğimde yavaş yavaş birkaç anı aklımda canlandı. Alya'nın da yardımıyla her şeyi hatırlamayı başardım. Ve, ben de sana sürpriz yapmaya geldim! Mutlu oldun mu?"





        Bu sırada Luka'nın durduğunu fark etmeyip yürümeye devam eden Kagami de arkasına dönmüş, konuşmaya kulak misafiri olmuştu. "Demek bu yüzden 9 aydır 'beyin' diye gezen zombi cosplayi yapıyordun." Ardından elini uzattı. "Ben Kagami."




      Marinette gülümseyerek kendine uzatılan eli sıktı. "Ben de Marinette."

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now