59/100

1.6K 153 33
                                    

"Ben uzaylıyım, yeni mi anladın?"-F

...

     Genç kız merdivenin son basamağına bastıktan sonra derin bir nefes alarak çatıya çıktı. Tişört giydiği için anında pişman olurken, bakışlarını etrafta gezdirdi. Okul çok katlı olduğu için manzarası harikaydı. Saat henüz 8 olmamıştı, o yüzden kenardaki korkuluklara tutunarak etrafa göz gezdirdi. Burası onun için hem bir dinlenme yeri hem de ilham almak için oturduğu bir alandı. Gerçi okul saati dışında çıkılması yasaktı ama olsun.

Merdivenlerden gelen sesle birlikte kafasını o tarafa çevirdi. Adım sesleri hızlı ve tempoluydu, güvenlik görevlisi olması imkansızdı yani. Geriye tek bir seçenek kalıyordu, gelen kişi Luka'ydı. Üzerini düzelttikten sonra bakışlarını tekrar manzaraya sabitledi. Heyecanlıydı ama Alya'dan yediği azar sonucu çenesini kapalı tutmaya karar vermişti. Luka'nın çatıya çıkmasıyla o tarafa yöneldi. Güneş batmaya hazırlandığından dolayı gökyüzü turuncuya boyanmıştı.

Luka genç kızın üzerinde sadece tişört olduğunu fark ederek üzerindeki ceketi genç kıza verdi. Marinette ise ceketi eline aldı ama giymeyeceğini belirtir şekilde başını sağa sola salladı.

-Şimdi bir şey söyleyeceğim ama dalga geçmek yok.

-Ne zaman dalga geçtim ki?

-Hiçbir zaman. Ama konumuz bu değil şu an.

Genç kız boğazını temizledi ve derin bir nefes aldı. Ardından kendi kendine birkaç cesaret verici söz mırıldandı. "Luka, seni seviyorum."

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now