80/100

1.3K 103 15
                                    

        Halsey abisinin odasında yere yatmış kahkahalar atarak oradan oraya dönüyordu. "Abiciğim, bir tanecik abiciğim, sen kendini ne sandın genç kurgu hikayesindeki ana karakter falan mı?" Luka ters ters baktı ve yatağındaki kırlentlerden birini bir türlü susmayan kardeşine fırlattı. "Sus be. Sen çok biliyorsun sanki."



      "Yani ne bileyim, sevdiğin kıza anonimden yazmak da fazla klişe. Şimdi gidip Marinette'e bunu söylesen, kız senden ayrılsa şaşırmam. Düşünsene, kızın resmen ağzını arıyorsun." Halsey sonunda sakinleşmiş, oturur pozisyona geçmişti. Luka da iç çekti ve kardeşi gibi yere oturdu. "Eee, çok sevgili kardeşimin bu konuda bana önerisi ne?"





      Halsey elini çenesine koydu ve düşünür gibi mırıltılar çıkardı. Ardından kafasını yavaşça yana yatırıp gülümsedi. "Öneri falan yok. Her şekilde iş kötüye gidecek. Söylemezsen ve ileride ortaya çıkarsa senden direkt ayrılır, en azından söylersen bir süre trip atıp tekrar affedebilir."





        Luka kafasını yerdeki kırlente gömdü ve bağırdı. "HER YOL NASIL OLUR DA KÖTÜYE ÇIKAR YA!"



       Halsey de bu sırada abisinin telefonunu almış, müstakbel yengesinin fotoğraflarını incelemeye başlamıştı. "Of be, kız da saf güzelmiş. Sen bıraktığın an biri kapar kesin. Amma gerizekalı çıktın sen de abi."



      Saçlarının ucu maviye boyanmış genç kafasını kaldırdı. "Eğer susmazsan kafana bir şey fırlatıp nakavt edeceğim seni."

...

more than a friend [lukanette/texting] ✅Where stories live. Discover now