Capitolul 30

1K 70 23
                                    

<><>Dupa 3 luni<><>

Hai, Storm! Adu nenorocirea aia de diamant! Nu mai suport uniforma asta de ospătar! Trag de gulerul cămășii încercând să o fac mai largă. Câinele stă ascuns sub masă. Cand posesorii genții s-au ridicat câinele a tras-o sub masă apoi a luat-o pe lângă perete departe de privirile oamenilor si aleargă spre mine. Deschid ușa și iesim amândoi din restaurant. Apas pe telecomanda si ușa mașinii se deschide. Câinele urcă imediat pe locul din dreapta șoferului si lasa geanta pe podea. Urc la volan si pornesc spre amanetul chinezului.

—Bun băiat, Storm!zic si îi arunc un biscuit apoi îl mângâi

Văd o mașină de poliție în fața amanetului asa ca imi pun ochelarii de soare si trec mai departe. Mă uit în oglinda laterală si se pare că angajatorul meu a fost prins.

—Fugi in spate.zic si mă aplec după geantă

Câinele ascultă si se culcă pe banchetă. Deschid geamul si arunc telefonul cucoanei. Scot diamantul din cutie si o arunc odată cu geanta. Bag diamantul in buzunarul ghiozdanului meu si imi continui drumul spre casă cu muzica la maxim. Îmi privesc câinele cum sta cuminte si mă privește. Iubesc câinele ăsta. La început a fost destul de greuîl fac să fure lucruri de la oameni, dar presupun ca orice început e greu. Prima lui misiune a fost să îmi aducă un portofel de al meu pe care l-am lăsat în parc si cineva l-a luat. Nebunul ăsta a sărit pe un om, i-a luat portofelul apoi a fugit cu el spre mine. Deschid ușa apartamentului si dupa ce intrăm o încui. Am bani, o groază. Cainele se urcă pe mine si incepe să miorlăie.

—Vine si recompensa ta, uriașule!zic si imi las ghiozdanul jos

Intru in bucătărie si deschid frigiderul. Iau o bucată de carne si o arunc in sus. Câinele sare si o prinde între colții lui puternici. Se bagă sub masă și începe să roadă la ea. Îmi dau cămașa jos si o arunc in cosul de gunoi. Merg direct in dus si dau drumul la apă fierbinte. Dupa 30 de minute ies si mă îmbrac cu niste haine confortabile. Îmi aprind ultima țigară din pachet si mă trântesc pe canapea. Dulăul iese din bucătărie apoi se oprește brusc privind ușa de la intrare. Scot pistolul din ghiozdan si îi fac semn să plece înapoi. Stau ascuns după un perete așteptând orice mișcare. Vad o umbră in fața ușii. Inspir adânc si imi încleștez mai bine degetele pe armă. Un plic intra pe sub ușă si cred ca tipul plecă. Mă apropii si deschid rapid ușa verificând in ambele direcții cu arma ridicată. A dispărut. Încui ușa înapoi și ridic plicul.

Aici se încheie contractul tău cu Sheng Li. Ai 4 ore la dispozițiepărăsești orașul sau vom fi nevoiți să te eliminăm. Diamantul îl vei lăsa sub canapea, nu iti vom plăti această extragere.

Mulțumim pentru serviciile tale.


E semnat cu sigiliul mafiei chinezești. Rup foaia in o mie de bucăți si o arunc la coș. Nu cred ca ar trebui să las diamantul aici. Dar trebuie, Malakai! Cum adică nu mă plătească?! Dacă ceva ar fi mers prost si... las-o dracu! Încep să îmi strâng toate lucrurile si valiza cu bani. Las doua valize la ușă și iau ghiozdanul de pe podea. Scot diamantul si îi dau drumul să cadă sub canapea exact cum au vrut. Armele sunt ale mele totuși.

Storm!zic si îi deschid ușa

Câinele iese si apasă pe butonul liftului. Stă între uși până aduc toate valizele in interior. Ajung la parter si vad 4 indivizi uitandu-se fix la mine. Trec printre ei trăgându-mi lucrurile și mentinandu-mi atitudinea. Storm se uită urât la ei, dar ma urmează spre mașină. Arunc in portbagaj toate lucrurile si mă uit la geamul apartamentului in care locuiam. Indivizii au ajuns deja acolo. Tipul răsucește diamantul la lumină becului apoi vad cum se face întuneric. Câinele latră odată si deschid portiera mașinii. Urcă pe locul din dreapta si se pune cu botul pe labe. Aprind farurile mașinii si ies din parcare. Ce imi placeconduc pe timp de noapte... Opresc la un magazin si imi iau o cafea tare si un nou pachet de țigări. Mă trântesc înapoi pe scaunul șoferului si imi aprind o țigară. Câinele zgarie ușa ca vrea sa iasă asa ca ii dau drumul. Aud o pisică care face urât, sper ca Storm nu s-a gândit să o facă cina lui pentru ca nu am de gând să curăț bancheta de sângele unei mortăciuni. Beau cafeaua apoi arunc paharul pe jos si imi mai aprind o țigară. Câinele se întoarce la mine cu ceva în gură.

𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑎𝑚𝑠 (boyxboy)Where stories live. Discover now