Capitolul 3

2.2K 147 14
                                    

—Te rog! Te implor!urla nebunul atragând atenția asupra noastră

—Liam! Pleacă...spune calm întorcându-se spre mașina lui

—Fac orice, Leo! Orice!

        Ma enervez și in prind de guler ridicându-l puțin deasupra solului.

—Asculta la mine, pușlama drogată. Leo a zis sa pleci, iar dacă te mai prind pe aici îți rup picioarele!zic amenințător și îl scutur de câteva ori apoi îl las sa cada pe asflat

Urc in mașina lui Leo nervos.

—Nu trebuia să te bagi.mormaie pornind mașina

—Ti-e frica de el?

—Nu, dar pustiul are o groaza de probleme.

—Acum are una in minus. De când vinzi droguri?

—De mult.spune simplu

         Îl privesc perplex așteptând sa continue fraza, dar din păcate asta a fost tot ce a zis. Încep sa cred ca tipul asta își pune o armura de indiferenta in momentul in care iese din bârlogul lui.

<><><>

         Zâmbesc atunci când îl vad pe Hex ii face pe toți sa fie atenți la mine. Am ajuns in centrul atenției și l-am pierdut pe Leo prin multime. Muzica din casa răsună infernal, pe toate mesele sunt pahare și sticle de alcool. Distracția abia începe! Hex ma târâie după el și îmi face cunoștința cu o multime de oameni care par super interesați de mine. Continui sa beau din sticla mea de alcool încercând sa par concentrat pe ceea ce ziceau, deși nu aud nimic. Termin sticla apoi iau alta de pe masă și realizez ca l-am pierdut pe Hex. Ma uit in jur apoi îl vad urcând scările cu o fată. Dau din umeri indiferent și ma trântesc pe un fotoliu savurându-mi băutura.

<><><>

         Ma învârt buimac prin locul ăsta. Aud niște strigăte ciudate. Ies afara și aerul rece ma lovește din plin. Îmi trag gluga pe cap apoi ii împing pe toți din calea mea. Ajung in mijlocul mulțimii și îl vad pe Leo... lovind pe cineva. Beau o gura din sticla pe care o am și privesc indiferent. Tipul reușește sa preia controlul și Leo se alege cu câțiva pumni sănătoși. Mai iau o gura apoi arunc sticla pe jos și ii dau un picior in stomac individului de se rostogolește in piscina. Toți striga surprinși și încearcă sa îl ajute. Ii întind mâna lui Leo, ma privește nesigur apoi ma prinde și îl ridic in picioare. Îl prind de maxilar și îl privesc atent. Abia se mai tine pe picioare. Ii întorc capul și vad sângele cum i se scurge de la arcada ochiului.

—Lasă-mă.mormaie și da sa plece, dar tot ce ajunge sa facă e sa se lipească de mine și sa își pună bărbia pe umărul meu.

          Îmi bag mâna in buzunarul lui și scot cheia de la mașina. Îl trag după mine printre toți idioții și îi deschid portiera ca sa urce. După ce urca o închid apoi înconjor mașina și urc la volan. E aproape miezul nopții, ar fi grozav dacă as nimeri și drumul spre apartamentul lui. Apas accelerația apoi încerc sa ma orientez. Arunc o privire rapida spre el, sta cu capul înspre geam și nu se misca deloc.

—Leo!strig și îl zgudui ușor

           Geme înfundat apoi se ghemuiește pe banchetă. Imediat ce ajung in fața blocului ii deschid portiera. Intram in bloc, urcam pana la etajul 4, îl bag in apartament și încui usa in urma mea. E atât de întuneric pe holul asta ca nici nu îl vad. Îmi aprind lanterna telefonului și îl găsesc stand pe jos cu spatele lipit de perete.

—Leo...

         Nici nu ma bagă in seama. Sângele continua sa i se scurgă pe tricou. Nu cred ca am șanse sa îl ridic de acolo. Intru in baie și scotocesc după niște bandaje sau ceva sa ii curăț rana aia. Ma întorc la el, dar nu am cum sa ii curat rana și sa ii luminez și fața.

𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑎𝑚𝑠 (boyxboy)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora