Capitolul 12

1.3K 91 3
                                    

<><><>

Ma tot uit la ceas așteptând ca el să se întoarcă. Sper să o facă. Altfel o să îl caut de nebun peste tot și nu o să mă opresc nici atunci când va sta cu o armă in fața mea amenințând ca o să ma omoare dacă mai fac un pas. Kass mi-a bandajat rănile, iar toți ceilalți se uitau tăcuți la mine, inclusiv ea. O urăsc! O urăsc al dracului de mult! Se uita la mine de mai bine de jumătate de oră. Probabil a aflat că Leo îmi era mai mult decât prieten, cine știe ce ii trece acum prin capul ăla sec. Nici nu stiu de ce naiba am acceptat să îmi petrec restul zilei cu ei și să ne uitam la nu stiu ce film handicapat. Încep sa o iau razna. De fiecare data când aud cel mai mic sunet ma uit involuntar spre ușă. Dacă m-a abandonat o să ma duc dracu.

Poate in sfârșit și-a dat seama ca merita ceva mai bun decât tine.

—Taci, Rachel!zice Hassan uitându-se urat la ea

—Tu nu ai nici un drept să te bagi! Acum înțelegi și tu cum m-am simțit eu când ai plecat! Doar ca pentru mine nu a fost doar plecarea ta, a fost și faptul ca mi-ai țipat in față toate acele lucruri urâte! M-ai distrus complet și nici nu ti-a pasat! Nici acum nu îți pasă! După tot acest timp! Sper să nu îl mai vezi niciodată! Sper să nu te iubească nimeni niciodată! Sper să fii la fel de distrus ca acum! Un monstru ca tine nu merita iubirea nimănui!

—Îmi pare rău să te dezamăgesc, prințeso. Dar sunt chiar aici și nu o să scape de mine la fel de ușor cum a scăpat de tine.

Rachel se da din fața mea și îl pot vedea. O privește indiferent și sta cu mâinile in buzunare. Ceva arată schimbat la el.

—Nu ar fi trebuit să te întorci!

—Același lucru ti l-as zice și eu.spune plictisit

—Ai trecut de la fete la băieți? Știind asta acum parcă nu îmi pare rau ca te-an înșelat cu Hex. Măcar el e sigur de orientarea lui sexuală.zice râzând. Și mult mai bun in pat.sopteste pe un ton enervant

O prind de par apoi o trag mai aproape de mine.

—Crezi ca nu știam ca erai și târfa lui?intreb sadic. Atât de prost îți par? Dar vrei să știi ce? Lui Hex ii e foarte dor de tine!

O târâi după mine spre camera unde e Hex închis in ciuda faptului ca urla sa ii dau drumul și Raven ma implora să mă opresc. Deschid brusc usa apoi o arunc in mijlocul camerei lângă cadavrul lui. Habar nu am dacă mai trăiește, am și uitat de el. Rachel țipă speriata apoi se ridica și se lipește devin perete. Ma apropii cu pași apăsați de el apoi ii dau un picior puternic in abdomen. Începe să tușească și să se miște ca o rama zdrobită.

—Trezirea, cadavrule! Ai un musafir!zic și ii mai dau un picior

—Malakai! Te rog...

—Ce mă rogi, curvă?!strig și ii mai dau una de îl bufnește plânsul. Era mai bun zici? Uite-l cum plânge și implora viață ca ultima târâtură! Ti-a plăcut mai mult de el că se dădea mare ca e cineva in afara școlii? E un nimeni, asa era și acolo, e un nimeni peste tot! Și tu ai pus botul ca ultima panaramă!

Îl lovesc din nou și din nou pana brațul lui Leo mă imobilizează și mă trage in spate după el.

—Cred că ii ajunge.șoptește el

Respir alarmat privindu-i cadavrul plin de vânătăi și sânge. Nu ii ajunge pana nu îl vad mort! Încerc să evadez din strânsoare, dar nu mă lasă.

—Malakai.zice simplu

—Bine.soptesc și renunț

Chiar dacă am fost de acord cu el nu mi-a dat drumul.

𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑎𝑚𝑠 (boyxboy)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum