Capitolul 10

1.7K 94 3
                                    

Leo reușește să o ia de acolo și să se ferească înainte să fie izbit de mașina. Mă opresc panicat lângă ei simțind cum pământul mai are puțin și îmi fuge de sub picioare.

-Sunteți bine?!intreb apoi ii dau parul din ochii micuței

-Sophie!

Mama o ia din brațele lui Leo și o strange la pieptul ei șoptind un mulțumesc către el. Ii prind mâna rănită și vad cum bandajul se colorează imediat in roșu. Își trage ușor mâna privindu-mă.

-Să nu mai pleci de acasă, Sophie! Puteai să pățești ceva rău!

-Dar domnul acela a spus că o să ma ducă la Malakai...zice dezamăgită

-Ce domn?intreb încruntat

Copila întinde mâna și arată spre partea cealaltă de drum unde sta un bărbat îmbrăcat in negru care se holbează la noi câteva secunde apoi se întoarce și începe să fugă. Îmi atrag pumnii pe lângă corp, fiind cuprins de nervi. Ii întâlnesc privirea calma a lui Leo și încerc să mă controlez.

-Nu îți face griji, mama. O să am eu grija de acel individ.zic privind in gol

Aproba apoi ii observa bandajul lui Leo.

-Să ne întoarcem acasă, prietenul tău are nevoie de un bandaj nou.zice apoi o ia înainte

Ajungem inapoi in living și Sophie fuge la desenul ei si continua să coloreze ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Mama apare cu trusa ei de prim ajutor și ii face semn lui Leo să se așeze pe canapea. Ii dă ușor bandajul jos apoi ii examinează rănile. Spre surprinderea mea nu spune nimic. Ii înlocuiește bandajul apoi îl aruncă pe cel vechi.

-O să îl anunț pe director că esti bolnav și o să ii scriu o scutire amicului tău. După ceea ce s-a întâmplat nu vreau să mai risc nimic. O să îl aștepți pe tatăl tău, apoi poți vorbi cu el despre individul ăla ciudat.

-Când se întoarce?

-Cine să se întoarcă?intreaba tata abia intrând pe ușă

-Ai de rezolvat o problemă, ai grijă să nu creezi una mai mare!spune mama apoi merge spre Sophie

Tata ne privește confuz. Ii fac semn lui Leo să vina după noi in biroul lui. Închid ușa in urma mea apoi ma trântesc pe scaunul din fata lui.

-Cineva ne urmărește, era cât pe ce ca Sophie să fie răpită.zic serios

-Era cineva cunoscut?

-Era prea departe să ii vad chipul. Probabil ne cunoaște, pentru ca a făcut-o pe Sophie să îl urmeze zicându-i ca o va duce la mine.

Se lasă o tăcere brusca. Îl privesc pe Leo care sta pe canapea cu coatele pe genunchi și cu mâinile împreunate lipite de bărbie.

-Ați putea fi cu toții o ținta.zice brusc. Tipul a păstrat distanța de Sophie, a lăsat-o sa tranverseze singura strada in timp ce probabil a observat ca noi o căutam, iar mașina aceea... șoferul nici nu a încercat să pună frână, l-am auzit accelerând mai tare.zice privind in gol

-Ar trebui să luăm in calcul toate variantele mai ales că...

-Ce?intreb încruntat

-Dylan și ceilalți puști au fost găsiți morți.zice inghitind in sec. Avem trădători printre noi.

-Crezi ca Hex s-ar putea întoarce?intreaba Leo cu glas tremurat

-Am încercat să dau de Hex zilele astea, dar nimeni nu știe nimic de el. Pare ca a intrat in pământ. Dacă ai lucrat pentru el probabil știi cum acționează, din moment ce el e suspectul nostru principal, trebuie să ne spui tot ce știi.

𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑎𝑚𝑠 (boyxboy)Where stories live. Discover now