Capitolul 27

727 65 16
                                    

Mă aflu într-o cameră dintr-un apartament. Locul ăsta e destul de înghesuit.

—Uite.zice si imi întinde niste haine. Cred ca ai nevoie de o baie.

Îl privesc ciudat apoi iau hainele. Nu imi place cum mă privește. Oare ar trebui să am încredere în el? Mă simt ciudat să iau deciziile de unul singur, fără stăpân.

—Esti in regulă, Malakai?zice si imi atinge umărul

Mă feresc imediat de atingerea lui privindu-l încruntat.

—Să nu mă mai atingi!zic printre dinți. Niciodată!

Chipul lui se întristează, dar revine imediat la seriozitate si imi arată unde e baia. Imi dau hainele jos apoi mă apropii de oglindă. Imi strang mâinile  pe marginea chiuvetei privindu-mi fața. Cred ca m-am văzut o singură dată în oglindă până acum, asta e a doua oară. Imi ating obrazul si imi trec degetele prin barbă. Se simte ciudat. Imi privesc rănile de pe umeri. Majoritatea sunt acolo ca să îmi acopere tatuajele. Nu imi amintesc nimic, absolut nimic. Sunt un Adams. Ce e un Adams? Imi ridic mâna si încerc să deslușesc ce scrie pe mâna mea. YAMA. Ce e Yama? Plec de lângă oglindă și intru in cabina de duș. Dau drumul la apă și icnesc de durere atunci când imi atinge rănile. Imi bag mâinile în păr si îl dau pe spate. Tot nisipul si praful mi se scurge pe corp odată cu apa. Ies din baie imbracat cu niste pantaloni scurți și un maieu. Continui să îmi usuc părul în timp ce îl caut pe individ. Am uitat complet care era numele lui. Nici nu prea ma intereseaza sincer. Nu imi place locul ăsta. E ciudat.

—Vreau explicații.zic si mă trântesc pe scaunul din bucătărie

—Bineînțeles că vrei, doar ti-ai pierdut memoria si nu iti amintești absolut nimic!zice pe un ton care ma deranjează

—Nu mai comenta degeaba si spune-mi ce mi s-a întâmplat! Cine sunt? Cine esti tu și de ce "m-ai salvat"? Unde e familia mea? Si ce dracu e Yama?!

Furia asta e un lucru nou pentru mine. Mă face să mă simt mai puternic. Individul se așează în fața mea pe scaun si imi întinde un telefon. Îl iau si aprind ecranul. Pe fundal e o poza cu mine si cu el, fiind destul de apropiați.

—E telefonul tău. În seara in care ai fost luat ne băteam joc de un tip care iti amenința una dintre surorile gemene. Eram in casa tipului, luminile erau întrerupte si tu l-ai atacat. De aici mi s-a tăiat și mie firul. M-am trezit următoarea zi in aceeasi casă, tipul era mort, la fel si mama lui. Te-am cautat peste tot, zile întregi, săptămâni... Apoi te-am gasit de vânzare pe piața neagră. Părinții tăi erau la fel de disperați ca mine, ar fi dat orice ca să te aduca înapoi. Din pacate cineva te cumpărase înaintea noastră. Tatăl tău la măcelărit pe cel care te-a răpit până i-a spus cine e cumpărătorul. Totul ar fi fost mult mai simplu să te luam înapoi dacă nu ar fi fost obligat să se întoarcă în Afganistan pentru ca aveau nevoie de el urgent. Mi-a spus să te recuperez, indiferent de consecințe. Te-am urmărit zile întregi, te-am văzut cum ascultai fiecare ordin de la teroristul ăla. Chiar nu iti puteai da seama ca ceea ce faci e gresit?! Ai omorât familii întregi... pentru nimic. Nu mi-a luat mult să realizez că Malakai nu mai e. Dar tot a trebuit să te aduc înapoi. Numele meu e Leo. Ne-am cunoscut acum câteva luni, am trecut prin destul de multe lucruri împreună...

—Si poza asta?

—Eram mai mult decât prieteni.zice si bate cu bricheta in masă apoi își ridică privirea spre tavan. Iar Yama este zeul hindușilor, bunicul tău era obsedat de el. Era zeul morții, e un fel de emblemă a clanului familiei Adams. Momentan doar tatăl tău cred că mai are acel tatuaj intact.

𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑎𝑚𝑠 (boyxboy)Where stories live. Discover now