[4] - PHOTOGRAPHER

867 65 0
                                    

[2019.06.19. | 10:37]

Mindenki egy számára megfelelő helyet elfoglalt Michael és Crys nappalijában, és vártuk, hogy anya és a barátnőm belekezdjen végre abba, amiért lényegében itt vagyunk. Vagyis elkezdeni az esküvői előkészületeket. Voltam már fültanúja egy-két beszélgetésnek, amiben kiderítettem, hogy a tervezgetés már javában megy, így nagyon semmivel sem vagyunk lemaradva.

Az eljegyzés év elején történt meg, és úgy látszik, hogy a két fiatal egyből belecsöppent a tervezgetésbe, és halasztgatni sem akarják a nagy előrelépést. Nem is hibáztatom őket. A földön nem létezik még egy olyan páros, mint ők. Mert lehet, hogy annyira nem kötik a világ orrára, hogy milyenek is, de itt a kulisszák mögött, ahol csak a család, barátok nyernek betekintést, látjuk, hogy minden tökéletesen megy.

Crys és Mike maga a megtestesült boldogság, amivel mindenkinek egyet kell értenie. Mert ez így van és senki sem tudja megcáfolni ezt a gondolatomat. Talán még régebben azt mondtam volna, hogy holtversenyben van Ash meg az én kapcsolatommal, de hát, azok az idők elmúltak. Sierra és Luke lett az a páros, akik kitúrtak minket a cuki helyről. Nem haragszom rájuk, mert ők is eszméletlenek. Az biztos, hogy ez a banda nagyon szerencsés a jövőre nézve, bármilyen párt választva magának.

- Na, szóval - csapja le a kezében lévő mappát Crys, ezzel mindenki figyelmét magára hívva. - Most nagy vonalakban felvázolom, hogyan is állunk az egésszel. A meghívó már mindenkihez eljutott és a visszajelzések is megérkeztek, hogy számíthatunk rájuk. Mivel sokuknak kell utazni egy közeli apartmant lefoglaltunk, ahol elszállásoljuk őket.

- Hány emberről is van szó? - vág közbe Calum, ami rossz ötlet volt, mert Crys nem szereti, ha megakadályozzák a beszédben. Főleg, amikor ilyen fontos dologról van szó.

- Nyugalom, kis családias esküvő. Család és barátok, akik eddig is velünk voltak. Szóval... - Lepillant a lapjára, hogy hol is hagyta abba. - A lényeges időpontok megvannak, stabilan le vannak foglalva, így nem aggódok, hogy valami komplikáció lép fel. Tengerparti esküvő, remélem ezzel mindenki tisztában van. A forgatókönyvön még mindig variálunk, de szeretném, ha heteken belül már meglenne a pontos menetrend. Találtunk is egy nyugodt helyet, tíz percnyire innen, tiszta a part, a homok csillog, nem kell félni, hogy a víz elmos mindent. Van egy beltéri hely is, ahol a vacsorát tálaljuk, de ide is el kellene döntenünk, hogy ki lesz a szolgáltató - frusztráltan felsóhajt. - Akkor mindenképp szeretnénk Mike-kal egy jótékonysági célhoz csatlakozni, amit szintén kérdőjel fed. A zenekar megvan, akik a vacsora alatt fognak játszani. De kell nekünk is egy válogatást összerakni a ceremóniára. Oké, majd lehet még egyszer mindent le kell fixálni, hogy biztosan elvállalják...

- Előbb nyugodj meg, szívem. - Hirtelen lép Crys mellé Michael és átkarolja. - Minden meglesz, csak ne stresszelj az elmaradt dolgok miatt.

- Jó, de akkor is. Három hónapunk sincs már - panaszkodik továbbra is.

- Átveszem én a szót - simítja meg a vállát anya. - Már sok mindent megbeszéltem Crystal-lel. A szervezkedésben nagyon jól haladunk, elnézve, hogy milyen gyorsan lett az egész megszervezve. Ti most azért vagytok itt, hogy a hiányzó darabkákat megoldjuk és mivel az ifjú pár ezt akarta, közösen fogjuk megszervezni az egészet.

- Mond a legborzalmasabbat, hogy mire kell nekünk, férfiaknak felkészülni - sóhajt fel Luke. Sierra erre lágyan fejbe kólintja. Hallottam már párszor, hogy a fiúk kiakadnak a rengeteg dekorációtól meg az oda-vissza futkosástól, amivel ez az egész felhajtás jár.

- Valószínűleg a dekorálás, a virágok, színek kiválasztása, a ruhapróbákra való eljárás és azok kiválasztása. A megfelelő ülésrend kialakítása, a köszönetajándékok elkészítése. Az esküvői menü, torták ízesítése, mintázata, egyéb kellékek, mint mondjuk jégszobor, amit kétlek, tűzijáték vagy madarak. A ceremóniamester is a segítségünkre lesz, van foglalva stylist, aki segít a ruhákban, éttermet is találtunk, van egy ismerősöm, aki a dekorációval fog segíteni. - Így felsorolva mindenkinek az arcára fagyott a mosoly. Erre a szembesítésre nem voltunk felkészülve, az egyszer biztos.

WHY WON'T YOU LOVE ME | AFI ✔Where stories live. Discover now