[0] - WHY WON'T YOU LOVE ME

1.6K 77 17
                                    

[...]

Grace és Ashton kapcsolata másfél évvel ezelőtt váratlanul véget ért. Crystal, Grace legjobb barátnője és Michael, Ashton egyik legjobb haverja már ezerrel az esküvőre készülnek, amiből nem akarnak kihagyni egy számukra fontos embert sem.

A két fiatal másfél év után újra egymás közelébe kényszerülnek, de nem tudják mit fognak reagálni, ha megpillantják egymást. Igyekeznek a barátaik boldogságára koncentrálni és nem feltépni a múltat, ami még nem lett lezárva.

Grace hordoz magával egy titkot, amire most úgy tűnik fény derül, választ adva az eltűnésére.

Ashton végre megkapja azt, amire másfél évet kellett várnia.

A kérdés; mi fog történni a két fiatallal abban a három hónapban, míg az esküvőt rendezik? Béke vagy teljesen más?

[...]

[

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[...]

[

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[...]

[2018.01.13. | 17:36

Az elengedés sosem lesz egy könnyű folyamat. Lesz, amikor az életed végéig bánni fogod a tetteidet, amik ellen nem tudsz mit tenni vagy beismered, hogy ennek így kellett történnie. Mert az élet ezt kéri tőled, hogy lépd meg. Hogy vágd tönkre az amúgy tökéletesnek mondható életedet és éld a napjaidat tovább teljes szomorúságban. Engedd el azt, akit a legjobban szeretsz és ne figyelj a mellkasodban keletkező hatalmas fájdalomra. Mert ennél nagyobbak jönnek és ez semminek sem mondható valami lesz a későbbiekben. Csak engedd el az egész eddigi életedet, csak azért, hogy te rendben legyél. Holott pont az a személy kéne a gyógyulásodhoz, akit éppen elengedsz. Mert ez az élet rendje.

Elszorult torokkal figyelem az előttem ülő fiút, aki fájdalmasan túr bele a hajába a kialakult helyzetünk miatt. Megint megteszem azt, amit már egyszer megtettem és ezzel teljesen összetörtem őt. Fáj, hogy újra megbántom, összetöröm a szívét és elhagyom, holott semmi ilyet nem érdemelne meg. A legjószívűbb, legaranyosabb, legviccesebb és legszerethetőbb fiúról beszélek, akit az univerzum nekem tudott adni. Én pedig vagyok akkora szörnyeteg, hogy eldobom magamtól az egész életen át tartó boldogságom.

WHY WON'T YOU LOVE ME | AFI ✔Where stories live. Discover now