Bölüm 8

1K 57 0
                                    


Keyifli okumalar 💕

Kafeden ayrılıp eve giderken beynimde bin bir türlü senaryo döndü. Arabayı kenara çekip başımı direksiyona dayayıp ağladım sadece. Göz yaşlarım yüzümü ıslatırken içimdeki ateşe iyi geliyordu , söndürüyordu ! Gözlerimi silip bu aptal adamın boş konuşmalarını beyimden sildim aklınca işin üstüne gidip benim ruhumu mahvetmek buna kanmam! Arabayı çalıştırıp doğruca eve gittim yarın sunumum var .

     Eve gelip rutin olarak oğlumu gördükten sonra odama çıktım bu aralar çok sık geç geliyorum bu yüzden ailemi sık görmüyorum bile. Yarın hepsi uçakla Konya'ya ; Mahmut dedenin memleketine gidecekler . Duş aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi uykuya daldım.

🦄🦄🦄

Sabah erkenden uyanıp elimi yüzümü yıkayıp salona indim , daha sunum saatine vardı önce ailemi yolculamam gerek. Salona geldiğimde Berke heyecanla çantasını düzeltip son kez eksiği var mı yok mu ona bakıyordu , arkadan sıkıca sarılıp "annenden ayrılıyorsun ." Dediğimde Berke bana dönüp "anne çok az bir süre , üzülme ." Dediğinde ona gülüp yamaklarını öptüm "tamam tamam üzülmek yok. Hadi kahvaltıya." Dediğimde annem ve babam çoktan masada bizi bekliyordu bile. "Cemre bak bu aralar eve geç geliyorsun incecik olmuşsun dikkat et ." Diye beni uyaran anneme dönerek "anne iki ihaleye bir anda girdik haliyle çok yoğun oluyoruz . Az kaldı sonra eski düzenime girerim." Dediğimde annem pek tatmin olmamıştı ama üstelemedi de. "Anne az koy , uçakta zaten yemek yiyeceğim." Diyen oğluma gülüp tabağına az koyup bitirmesi için yardım ettim. 1 hafta ondan nasıl uzak kalacağım bilmiyorum , çok özleyeceğim .

"Bavullar tamamı arabaya alındı mı?" Diye söylenen babama dönerek "evet baba sen sadece sakin ol. " diye onu uyarınca Babam sakinleşip bana dönerek "Kızım Mevlüt'te dağıtacaklarımız var eksik olmasın."
"Olmaz baba. Hepsi alındı siz sadece yolculuğunuza odaklanın. Kalacağınız otel sizi havaalanında karşılayacak." "Tamam canım kızım sağ ol. Evet şimdi veda vakti çünkü az kaldı uçak saatine." Diyen babama gidip sıkıca sarılıp öpüp vedalaşıp anneme yöneldim ; ona da sıkıca sarılıp öptüm. " oğlum önce Allah'a sonra size emanet." Dediğimde annem elini saçlarıma koyup "merak etme sen gözüm gibi bakacağım badem gözlüme." Dedi ona tekrar sarılıp biricik oğluma yöneldim "orada anneanneni ve dedeni üzmüyorsun ve ne derlerse kabul ediyorsun Berke. Kimseyi tanımıyorlar onlar orada , ona göre güzel güzel dur tamam mı?" Diye öğütlerimi sıraladığımda Berke beni onaylar şekilde kafasını sallayıp duruyordu . Onun bu şirin haline dayanamayıp sıkıca sarılıp uzun uzun vedalaştıktan sonra yola çıkmaları gerektiğinden daha fazla uzatmadan arabaya kadar onları yolculadım şimdi ev oldukça sessiz ve soğuk gelecekti bana.

      Kırmızı elbisemin fermuarını çekip son olarak altına siyah babetlerimi giydikten sonra son kez kendime baktım evet hazırdım ! Şimdi şu işi bitirme vakti geldi .
(Cemre'nin kıyafeti)

(Cemre'nin kıyafeti)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HATA-2-On viuen les histories. Descobreix ara