Bölüm 1

4K 102 6
                                    

MERHABA ,

ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİM Kİ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM❣️❣️...UZUN SÜREDİR YAZIP YAZIP SİLİYORUM AMA ARTIK BU BÖLÜMDEN EMİN OLUP YAZMAYA DEVAM ETTİM. ÇOĞU BÖLÜM HAZIR ZAMANI GELDİKÇE SIRAYLA PAYLAŞACAĞIM. İLK KİTABIMDA Kİ DESTEĞİ BU KİTAPTA DA GÖRECEĞİME EMİNİM. ÇOK UZATMADAN BAŞLAYALIM ☺️

İYİ OKUMALAR.

CEMRE

Sabahın ilk saatleriyle uyanmıştım aslında başımı yastığa her koyduğumda en fazla 3 saat uyuyorum geriye kalan tüm dakikalarda sadece hayatımı düşünüp duruyorum . Akın'ı kaybettiğimden beri bu yatak bana buz kütlesi gibi geliyordu , sevgilimin yokluğu bana büyük bir olgunluk kazandırmıştı belki de bu yüzden acılarımla yüzleşmem daha kolay oldu.Yataktan çıkıp doğruca banyoya giderek rutin işlerimi halledip giyinme odasına girdim. Giysi dolabının önünde durup bir kaç kıyafete bakıp tarçın renginde olan elbisede karar kıldıktan sonra hızla hazırlanmaya başladım.

Makyajımı ve saçımı yaptıktan sonra doğruca Berke'nin odasına gittim. Berke hala mışıl mışıl uyuyordu onu uyandırmadan anlına ufak bir öpücük bırakıp salona indim. Salonda gelen seslerle herkesin uyandığını anlamıştım. Beni ilk fark eden annem oldu , elinde ki telefonla bana gülerek yaklaştı , ''Cemre bak , Sırma'nın kızı Deniz.'' diye ekranı bana çevirdi bende hızla ekrana baktım , kocaman gözleriyle kameraya bakmıştı kesinlikle annesine çekmişti bu gözler. ''anne ben bugün şirketten erken çıkmaya çalışacağım sonra hep birlikte Sırma'nın yanına gideriz. olur mu?' diye sorduğumda annem başını sallayarak ''tabii kızım , bende Deniz için bir kaç eşya almıştım onları da götürmüş oluruz.'' deyince onu onaylayıp masada gazete okuyan babama yanaşıp yanağından öptüm. ''Cemre gün aydın.''diye bana gülerek bakan babama ''günaydın baba.''diyerek masaya geçtim. ''anlat bakalım , şu yapmak istediğin okul projesine ne oldu ?'' diye soran babama , elimde ki çatalı bırakarak döndüm . ''baba asıl şirket sahibi ile iletişime geçemedim , sadece ceo ile görüştük ama yeterli olmadı çünkü ceo bizim finansal bakımdan yetersiz gördüğü için projeyi bize vermekten vazgeçmişler.'' diye üzgünce söylendiğim de babam sağ eliyle çenesini kaşıyıp uzun bir düşünceye daldı , ''iyi de kızım ceo buna tek karar vermez ki , şirket sahibi de ikna olamamış ki görüşme bile ayarlamamış.'' diye fikrini söyleyince iyice huzursuz olmuştum. ''baba biz bu konu da güveniyoruz kendimize ama...'' ''...ama onlara bunu tam olarak ispat edemiyorsunuz Cemre.'' diye cümlemi devam eden babama sadece başımı sallayarak cevap verdim. ''bak kızım bende zamanında ticaret işleriyle uğraştım ve size her türlü konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsin. İstersen bir akşam şu projeyi birlikte inceleyelim ne dersin ?'' diyen babama minnetle baktım ''neden olmasın çok mutlu olurum belki gözden kaçırdığımız konular ya da sayılar vardır. '' diye onu onayladığım da babam bana gülerek bakıp kahvaltısına dönünce bende kendi kahvaltıma döndüm.

Kahvaltımı bitirip doğruca şirketin yolunu tuttum , kısa sürede şirkete varıp doğruca odama ilerlerdim. Bugün sadece Berk vardı , Oktay'a 1 haftalık izin vermiştim böylelikle kızıyla vakit geçirebilecekti. Odama varıp üzerimdekileri askıya asıp Berk'in odasına gidip kapıyı tıklatarak içeri girdim. Berk beni görünce hızla ayaklanıp yanıma geldi ''patron günaydın.''diye gülünce omuzuna elimle patlatıp ''kes şunu...''diyerek güldüğümde ''neee , patron değil misin ?''diye dalga geçerek sorduğunda teslim oluyormuş gibi elimi kaldırıp ''tamam öyleyim oldu mu?''diye pes edince Berk gülüp ''aferin Cemre 5 sene sonra kabullendin sonunda.'' diye elini koluma koyup ''Berke nasıl?'' diye sorunca buruk bir gülümsemeyle ''iyi çok şükür. ama Deniz onun pek hoşuna gitmedi.'' diye kıkırdadığımda Berk de gülüp ''desene soğuk savaş başladı diye.'' ''kesinlikle .'' dedim ve onu onayladım. ''pekala patron sana bir kötü bir iyi iki haberim var.''diye beni sandalyeye oturtan Berk'e şaşkınca bakıp 'neymiş onlar?''diye kuşkuyla sorunca Berk sandalyede kendini iyice yayıp beni iyice meraklandırıyordu. ''ilk kötü haberden başlıyorum ; senin şu istediğin KURT holdingin projesi varya...'' dedi bastıra bastıra ve tepkimi ölçmek için yüzüme baktı , bende merakla ''eee'' dediğimde ''o proje askıya alındı.'' dediğinde şok olmuştum. ''nn-nasıl yani?'' diye şaşkınlıkla kekeledim ''yani Cemre , proje için artık görüşme sağlamamızın bir yararı yok çünkü projeyi bize vermeyecekler.''dediğinde ikinci bir şok geçirmiştim. ''ama Berk bu nasıl olur ! daha tam olarak kendimizi anlatamadık.'' dediğimde Berk üzgünce bana baktı. ''güzel haberi duymak ister misin?''diye sorunca umutsuzca başımı salladım. ''şimdi bu proje bize verilmedi ama diğer rakip şirketlere de verilmeyecek , çünkü proje bir yıllığına durdurulmuş. Yani bu oluyor ki seneye tekrar şansımızı deneyebiliriz.'' diyen Berk beni müthiş mutlu etmişti. ''Berk sen ciddi misin?'' diye şaşkınca sorduğumda Berk gülerek beni onayladı. Projeyi bu sene alamamış olmamız içimi karartsa bile bu haber içime güneş gibi doğmuştu. ''Teşekkür ederim Berk , içim ferahladı. Ben seneye yani biz , seneye bu projeye çok hazırlanmamız gerek.'' dediğim de Berk ayaklanıp ''tabii ki patron.''dediğin de ona göz devirip odasından ayrıldım.
Odama geldiğimde yığınla dosyaları fark edince nefesim daralmıştı! Oğlumun partisiyle uğraşmaktan bu dosyaları görmemiştim bile , şimdi oturup hepsini inceleyip imzalamak.

HATA-2-Where stories live. Discover now