Hoofdstuk 16

76 1 1
                                    

We zwemmen. We lachen. We klieren. Op dit moment is alles perfect. Beter had ik me zo'n moment niet voor kunnen stellen. Het voelt alsof we op dit moment alles aan kunnen samen. We voelen elkaar goed aan en het gaat gewoon geweldig tussen ons. We zijn nu al een tijdje bij het meer. Het begint al wat frisser te worden. We besluiten om naar het studentenhuis te gaan, dan kunnen we lekker warm douchen en wat schoons aantrekken. Dan kook ik later op de dag wel wat eten voor ons.

Inmiddels is het vijf weken later. Het gaat nog steeds heel goed tussen ons. Chase is nog steeds wel vaak bij mij, maar wel minder omdat ik nu natuurlijk weer een kamergenoot heb. Hij slaapt af en toe nog bij mij, maar niet zoveel als eerst. Ik kan niet naar hem toe zei Chase. Dat was dan omdat hij met allemaal 'badboys' in huis woont en dat hij niet wil dat ik daar tussen kom, omdat hij ze niet vertrouwt. Ik heb ook geen dreigberichten meer ontvangen. Ik ga ook veel met Brianna om. Ze is een goede vriendin van me geworden. Het is altijd heel erg gezellig met haar en we lachen ook vaak samen.

Het is vandaag maandag. Chase is bij mij in het studentenhuis. Brianna, mijn kamergenoot, is ook hier. Ik ga steeds beter met haar om en ik leer haar ook steeds beter kennen. Chase en ik liggen samen in bed een film te kijken. Ik heb hem overgehaald om een dramafilm te kijken in plaats van een horrorfilm of een thriller.
Ik merkte al een tijdje dat ik erg nodig moet plassen, dus besluit ik om toch maar even te gaan. Als ik op de wc zit, kijk ik op de kalender. Ik ben al een hele tijd niet meer ongesteld geweest valt me op. Normaal was ik altijd heel regelmatig ongesteld. Misschien moet ik toch maar even een zwangerschapstest gaan doen. Ik loop terug naar de kamer. "Ik moet even wat halen bij de winkel, ik ben zo terug schat." Zeg ik tegen Chase en ik geef hem een kus op zijn voorhoofd. Ik ga snel onderweg naar de drogisterij om een test te halen. Ik neem voor de zekerheid twee testen mee. Dan weet je zeker of je zwanger bent of niet.

Ik ben terug in mijn appartement en ga direct weer naar de wc. Ik lees de gebruiksaanwijzing, ik moet over de test plassen en dan drie minuten wachten op de uitslag. Ik doe het precies zoals het in de gebruiksaanwijzing staat. Nu alleen nog even wachten. Één lijntje op de test zou betekenen dat ik niet zwanger ben en twee lijntjes op de test zou betekenen dat ik wel zwanger ben.
Drie minuten later kijk ik naar de uitslag van de test. Twee streepjes. Ik ben zwanger. Hoe kom dit nou gebeuren. Ik weet het echt niet. Er rolt een traan over mijn wang heen en ik begin te snikken. Chase staat aan de andere kant van de deur. "Wat is er Jade? Waarom huil je?" Vraagt hij. Ik doe de deur van het slot af en kijk hem verdrietig aan als hij binnenkomt. Ik geef hem de test, waardoor ik nog erger moet huilen. "Ik ben zwanger Chase.." ik kijk naar beneden. "Je bent wat!?" Schreeuwt hij naar me. "Zwanger van jou." Reageer ik. Chase stormt de badkamer uit en gooit de deur met een klap dicht. "Dit is jouw schuld! Ik wil niks met het kind te maken hebben." Schreeuwt hij voor hij ook de deur van het appartement dicht gooit.

De tranen blijven maar stromen. Het is net zo erg zijn schuld als die van mij. Er wordt op de deur van de badkamer geklopt. "Jade, mag ik binnenkomen?" Brianna staat voor de deur. "Jawel." Reageer ik. Ze komt binnen en ik geef de test aan haar. "Oh jeetje. Wel gefeliciteerd, maar het was zeker totaal niet gepland?" Vraagt ze. "Nee, dat was het zeker niet. Ik moest al een tijdje geleden ongesteld worden en dat werd ik niet. Dus ik dacht ik ga even een test doen." Ze komt naast me zitten op de grond. "Weet je al wat je gaat doen met dit nieuws?" Vraagt Brianna aan me. "Ik vind dat ik gewoon moet accepteren dat ik een kind krijg, zonder vader. Ik wil de baby wel houden." Antwoord ik op haar vraag. "Goed. We gaan het samen doen. Ik ga je helpen schat." Ik glimlach door de tranen heen. Ik geef haar een knuffel. "Bedankt. Dat betekent veel voor me."

I'm yoursWhere stories live. Discover now