Hoofdstuk 14

78 1 1
                                    

Als Chase en ik klaar zijn met elkaar zoenen en knuffelen, besluiten we om zometeen ergens wat te gaan eten. Eerst ruimen we onze kleding op en we halen wat boodschappen zodat we vanavond en morgen wat te eten en te drinken hebben. Chase en ik lopen weer terug naar de lift, op weg naar het restaurant waar we gaan eten. Onderweg naar het restaurant houden Chase en ik elkaars hand vast.

We komen bij een mooi restaurant aan. De stenen van de muur aan de buitenkant zijn wit en de details van de buitenkant van het restaurant, die zijn donkergrijs. Er staan ook wat bloemen in plantenbakken rond het restaurant. We lopen naar binnen. Er komt een ober naar ons toe gelopen. "Hebben jullie toevallig gereserveerd?" Vraagt de ober vriendelijk. "Ja, op de naam Parker." "Een tafeltje voor twee?" "Dat klopt." "Loopt u maar met mij mee naar de tafel." De ober loopt voor ons uit naar een tafel in een hoekje. Het tafeltje is een beetje uit het zicht van de andere tafeltjes, maar dit is het meest romantische plekje volgens de ober. Er staan kaarsjes op de tafel en er liggen menukaarten en bestek op de tafel.

We zitten samen aan de tafel. Chase zit tegenover mij. Hij kijkt me continu aan met een lieve blik in zijn ogen. De ober komt weer naar ons toe gelopen. "Kan ik wat te drinken voor u inschenken?" Vraagt de ober aan ons. "Jade, wat wil jij?" Vraagt Chase aan me. "Ik wil graag een witte wijn, alstublieft." Zeg ik tegen de ober als antwoord op de vraag van Chase. "Dat heb ik genoteerd, meneer wat kan ik voor u inschenken?" "Voor mij ook een witte wijn, alstublieft." Zegt Chase. De ober knikt en loopt weg. Even later komt de ober met ons drinken en we bestellen eten. Als we uitgegeten zijn, vraagt Chase om de rekening en dan lopen we het restaurant uit.

Chase en ik zitten samen op de hotelkamer. Inmiddels is het buiten donker.  "Zullen we samen in het bubbelbad gaan?" Vraag ik aan Chase. "Ja, natuurlijk lieverd." Antwoordt hij op mij. Ik loop naar het bubbelbad toe en zet deze aan. Ik ga naar mijn koffer om een bikini te pakken. Chase pakt mijn arm. "Geen bikini aan doen Jade, alsjeblieft. Ik ben je vriend en je bent super mooi!" "Ik weet het niet hoor." "Ik wel, we douchen toch ook samen terwijl we geen zwemkleding aan hebben." "Daar heb je gelijk in Chase. Ik doe geen bikini aan nu, maar dan gaan de gordijnen wel dicht." Als het licht hier binnen aan is en het is buiten donker, dan kan iedereen zien wat je aan het doen bent. Ik hoef niet naakt gezien te worden door andere mensen, alleen door Chase en door mezelf uiteraard.

Voordat ik in het bubbelbad stap, doe ik er wat badschuim in en ik leg handdoeken voor ons beide klaar. Ik doe mijn haar in een hoge knot zodat het niet nat wordt en ik ga in het bubbelbad zitten. "Chase waar blijf je?" Roep ik. "Ik kom eraan!" Even later komt Chase ook naar het bad toe. Hij heeft een fles witte wijn bij zich en twee wijnglazen. Als hij ook in het bubbelbad zit, schenkt hij voor ons beide een glas wijn in. Hij geeft mij het ene glas en neemt zelf de andere. "Proost op ons." Zegt hij. "Proost op ons." Zeg ik ook. We nemen beide een slok drinken en we zetten daarna onze glazen op de rand van het bad.

Chase zit tegenover me. Hij kijkt mij steeds aan. En dan heb ik het niet over mijn gezicht. Hij kijkt steeds naar beneden. Ik probeer mijn borsten te bedekken met het badschuim, maar dat lukt niet. "Je hoeft je niet te schamen Jade." Zegt Chase tegen me. Ik weet ook wel dat ik me niet hoef te schamen en dat doe ik ook niet. Maar ik word ongemakkelijk van hoe hij steeds naar mij kijkt. Chase schuift op in het bubbelbad, zodat hij uiteindelijk naast mij komt te zitten. Hij doet het schuim weg. Ik wil mijn armen voor mijn borsten doen, maar dan pakt Chase mijn handen vast. "Niet doen Jade." Ik geef het op. Chase legt zijn ene hand in mijn nek en met zijn andere hand houdt hij mijn handen vast. Hij begint me eerst zacht te kussen maar het gaat steeds ruiger. Zijn hand gaat naar beneden, vanaf mijn nek richting mijn borsten. Ik schrik een klein beetje van wat hij doet. "Waarom schrik je?" Vraagt Chase aan mij. Mijn hoofd wordt enorm rood nu hij deze vraag stelt. "Uhm, I-Ik." Stotter ik. "Ben je nog nooit aangeraakt?" Vraagt hij. Ik kijk naar beneden zodat ik hem niet aan hoef te kijken en ik mompel zacht "nee.."

I'm yoursWhere stories live. Discover now