Hoofdstuk 9

95 3 0
                                    

Inmiddels is het al middag. Chase is naar huis en ik ben nu alleen in de kamer. Ik ga vandaag weer sporten denk ik. Ik moet natuurlijk wel een goed lichaam houden. Ik probeerde Leah net een appje te sturen alleen ze heeft me ineens geblokkeerd zag ik. Ik heb ook geprobeerd om haar te bellen maar ze drukt me direct weg. Dat is toch raar? Ze is een vriendin van mij en ze is gewoon voor twee weken bij haar ouders. Misschien is dat per ongeluk gebeurd. Ik zie het wel als ze terugkomt hierheen. Ze was alleen voor twee weken bij haar ouders dus ze zou wel terug zijn over negen of tien dagen denk ik. Ik ga het wel zien, ze blijft vast niet weg.

Ik sta voor het studentenhuis een sigaret te roken. Er staat nog een ander meisje die ik niet ken, ze kijkt me bedachtzaam aan. "Mag ik jou wat vragen?" Vraagt het meisje dan. "Is het echt zo dat Chase en jij samen zijn?" "Ja, echt  net. Hoe weet je dat?" "Ik hoorde van iemand die eerst met hem sliep dat hij dat niet meer wil omdat hij nu in een relatie zit met ene Jade. En jij voldeed wel aan die beschrijving. Ik zag jullie ook laatst samen lopen." "Ja, ik ben Jade. Het verbaast me dat het nieuws zo snel rondgaat." "Ach weet je, Chase is populair, vooral bij meisjes. Als de een het weet, weet de ander het ook direct. Ik heet Brianna trouwens." "Leuk je te ontmoeten! Woon je ook hier in het studentenhuis?" "Nog niet, ik ga wonen in kamer 15." "Kamer 15?" Vraag ik vol verbazing. "Ja, hoezo?" "Nou daar woon ik ook en een vriendin van me, Leah, die woont daar ook." "Niet meer, de huisbaas heeft haar eruit gegooid hoorde ik." Wat vreemd dit allemaal.

Waarom zou Leah zomaar vertrekken zonder iets te zeggen en zonder dat ze haar spullen meeneemt? Ik stuur Chase een appje;
J: Hey, Leah woont hier niet meer hoorde ik net, maar ze heeft me niks verteld. Dat is toch raar?
C: Dat is wel raar ja, ik dacht dat jullie vriendinnen waren? Vanaf dag 1 deden jullie bijna alles samen.
J: Ja klopt. Maar ja, ze heeft er vast wel haar redenen voor. Wanneer zie ik je weer? :)
C: Wanneer wil je me weer zien? ;)
J: Nu!
C: Ik sta al voor je deur princess x

Ik loop naar de deur en inderdaad, daar staat Chase met een glimlach. Hij knuffelt me en laat me daarna weer los. "Lang niet gezien." Zegt Chase tegen me met een knipoog. "Vanochtend nog, sukkel." "Dat vind ik lang, ik heb je gemist." "Ik jou ook wel hoor." "Wil je mee naar de supermarkt? Ik moet nog eten halen." Vraag ik aan Chase. "Ja tuurlijk."

Samen lopen we hand in hand naar de supermarkt. Onderweg zie ik een aantal mensen naar ons kijken. "Blijf je bij me slapen vannacht?" "Wil je dat?" "Anders vroeg ik het niet." Zeg ik lachend. "Dan ja." "Gezellig." Als we bij de winkel aankomen lopen we de winkel in. Ik zie wat mensen van school die naar ons kijken, wijzen en vervolgens gaan fluisteren. Chase knijpt me zacht en bemoedigend in m'n hand, die hij nog steeds vast heeft. In mijn andere hand hou ik het boodschappenmandje. Er ligt al avondeten in, wat pakken drinken en een aantal flessen wijn. Chase tilt een kratje bier. We pakken nog wat ongezonde dingen zoals chips en ijs. Daarna lopen we naar de kassa. Degene achter de kassa komt me bekend voor. "Hey Jade. Leuk om je weer te zien." Zegt Brianna, het meisje die mijn nieuwe kamergenoot wordt. "Hoi Brianna!" Ze scant de boodschappen en ondertussen kletsen we wat. We kletsen totdat de mensen achter ons chagrijnig beginnen te doen. Ze noemt de prijs en ik reken af. We nemen afscheid en Chase en ik lopen weer terug naar het studentenhuis.

Als we terug zijn in mijn kamer, zie ik dat de spullen van Leah weg zijn. Dat is toch raar, zo snel. En ze heeft nog steeds niks van zich laten horen. Chase ziet het ook en slaat z'n armen om mij heen. Ik geef hem een kusje op zijn wang en loop naar de keuken. Ik ga beginnen met het maken van avondeten. Ik ga spaghetti maken, dat heb ik al een tijdje niet gegeten.

Als Chase de tafel heeft gedekt, zet ik de pan met spaghetti op tafel. "Je kan goed koken Jade, dat doe ik je niet na." "Ik kan je wel leren koken. Wil je dat?" "Alleen als jij het aan me leert." Ik lach. "Dat komt wel goed." Als we het eten ophebben, ruimt Chase de tafel af. Ik pak ondertussen mijn spullen zodat ik kan gaan douchen. Ik leg ze neer in de badkamer en ik loop terug naar Chase. Ik fluister in zijn oor: "Je wilde toch samen douchen? Kom dan." Ik draai me om en loop terug naar de badkamer. Ik kleed me uit en doe de douche aan. Ik ga eronder staan en een tijdje later komt Chase er ook bij staan. Ik moet niet naar beneden kijken. Niet naar beneden kijken. Niet naar beneden kijken, gaat er door mijn hoofd heen. Ik heb nog nooit een jongen naakt gezien. En ik ben nog nooit naakt gezien door een jongen. "Wat is er Jade? Je bloost en je schaamt je." "Ik ben nog nooit naakt gezien en ik heb ook nog nooit een jongen naakt gezien." Ik kijk beschaamd naar beneden terwijl ik nog steeds met mijn armen m'n borsten bedek. "Doe je armen omlaag Jade, je hebt een hartstikke mooi lichaam!" "Ik durf niet Chase..." Chase pakt mijn armen en haalt ze voorzichtig weg. "Je hoeft je niet te schamen, je bent van mij en dat blijf je ook dus je kan je ook op je gemak voelen bij mij." Hij trekt me naar zich toe en begint me te knuffelen.

I'm yoursOn viuen les histories. Descobreix ara